Anahtarı bulup kapıyı açabilene aşk olsun

Sponsorlu Bağlantılar

deniz_trk

Üye
;;)
Originally posted by hyucek+May 27 2005, 06:44 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(hyucek &#064; May 27 2005, 06:44 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-neoki@May 27 2005, 01:44 PM
yaw kasa bazen görünüyo bazen aynı yere tıklamama rağmen yok&#33; herhalde cd&#39;çalarla bir alakası var bendede şifre 1026 çıkıyo&#33;
[post=65105]Quoted post[/post]​

ya kardeş kasanın şifresi ne?? birde nerden buldun.
[post=65328]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

buraya gir bi sonra kartları çevir ok ;;)

hyucek

hyucek

Üye
Originally posted by deniz_trk+May 27 2005, 06:47 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(deniz_trk &#064; May 27 2005, 06:47 PM)</div><div class='quotemain'>;;)
Originally posted by hyucek@May 27 2005, 06:44 PM
<!--QuoteBegin-neoki
@May 27 2005, 01:44 PM
yaw kasa bazen görünüyo bazen aynı yere tıklamama rağmen yok&#33; herhalde cd&#39;çalarla bir alakası var bendede şifre 1026 çıkıyo&#33;
[post=65105]Quoted post[/post]​

ya kardeş kasanın şifresi ne?? birde nerden buldun.
[post=65328]Quoted post[/post]​

buraya gir bi sonra kartları çevir ok ;;)
[post=65334]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

ya walla kardeş bende 4549 cıktı acıldı saolasın ya walla herkeste farklı çıkınca denemememiştim olmaz diye :)

yılmass_

yılmass_

Üye
aaa inanamıyorum 3. bölüme geçtiiimmmm

mucab77

mucab77

Üye
üffff ya bu nedir 1 2 bitti ama yuh ya bu nasıl birsey sılent hilli bitirirken bu kadar zorlanmadım bide kımyagerın ipuçlarından faydalandık

sanane

sanane

Üye
sifreyi nasil bulcaz giriyom kartlari ceviriyom fakat sifre yanlis

deniz_trk

Üye
şu 3.bölümü bitirebilen VARMI??? :off: yoksa monitörümü kıracam sinirden :vur:

KaKa

Üye
Originally posted by yilmaz891@May 27 2005, 07:54 PM
aaa inanamıyorum 3. bölüme geçtiiimmmm
[post=65428]Quoted post[/post]​

nassi geçtin yaw ? söölesene.. bende de 4312 çıkıyor..

KaKa

Üye
mucab.. 2 bittiyse söylede bizde bitirek.. :P

KaKa

Üye
bende 4312 çıktı denedim oldu.. sizde deneyin 4312..

KaKa

Üye
ve bitti.. bu kadar :D :D :D

deniz_trk

Üye
en baştan anlatiim

kasenin içinden yüzüğü alın,çekmecelerden cd kutusunu ve kağıdı alın
perdeyi açın ve pencere dibindeki anahtarı alın,perdeyi hızlı olarak açıp kapayın düşen yüzüğü
alın daha sonra yastığın altındaki anahtarı ve yatak başındaki demir çubuğu alın
anahtarları kullanarak çekmecenin içindekileri alın,aldıınız kabloyu cd çalarda kullanın cd kapağı açıldıında
içinden bir anahtar daha çıkacak onuda alın ha bide komidinin altında kaset var onu alın
şimdi kutuyu seçip 2anahtarı ve demir çubuğu kullanın açılan kutunun içine kaseti koyun simdi tek eksik bir pil
onuda yatağın altında bulacaksınız ve artık kutumuz kullanıma hazıır filmi izleyin ve adamın işaret ettiği yere
tıklayın duvarda bi kare oluşacak üzerine tıklayın karşınıza çıkan kasanın şifresini linke girip bulun(yukarda vermiştim) sonra çıkan tornavidayı kullanara kapıdan çıkın

hadi ii şanslar ;;)

KaKa

Üye
3.bölüm çok zor bulduklarım.. 5 tane çin yazısı küçük kaat bitane ilaç kutusu içinde iki ilaç bi kaat.. bi kaat. çakmak. cd kutusu bira iki resim ve çerçeve.. çakmak la bi kaat dediim kaati ısıttım tavla rakamları çıktı.. kaatı çöpte buldum üstü karalıydı.. çakmakla ısıtınca bu hali aldı.. devamı nasıl help.. :help: :help: :help:

deniz_trk

Üye
Originally posted by KaKa@May 27 2005, 10:19 PM
3.bölüm çok zor bulduklarım.. 5 tane çin yazısı küçük kaat bitane ilaç kutusu içinde iki ilaç bi kaat.. bi kaat. çakmak. cd kutusu bira iki resim ve çerçeve.. çakmak la bi kaat dediim kaati ısıttım tavla rakamları çıktı.. kaatı çöpte buldum üstü karalıydı.. çakmakla ısıtınca bu hali aldı.. devamı nasıl help.. :help: :help: :help:
[post=65612]Quoted post[/post]​

bana da yardııım :vur:

sanane

sanane

Üye
olunun ustundeki ortuyu al ve yirt ve yesil bi sey cikicak sonra toplamis oldugunuz 5 cin yazisini onun ustune yapistirin cop kutusunun icinden cikan kagit yardimiyla eger dogru yaparsaniz bir kutu olusacak ve ondan sonrasi ni bende bilmiyom

sanane

sanane

Üye
olunun sol elinde anahtar var o anahtar yardimiyla ordaki kitli kitabi acabilirsiniz ve icinde cd var

KaKa

Üye
nası yırtacam bi soolesene ? :help:

sanane

sanane

Üye
ustune basiyon sonra altta about item yazan yere geliyon ve ortunun ustune bi kac kez bastiktan sonra yirtiliyo ayrica olunun elinden aldigin kutuy u isaretle ve about item bas sonra kutunun ustune tikla icinden 2 tane hap ve bir tane de isini cok yariycak olan bi kagit cikiyo

sanane

sanane

Üye
ayrica cop kutusunun icinden aldiginiz kagidi cop kutusunun altindan aldiginiz cakmak ile yakinca kagidin ustunde sayilar beliricek.

KaKa

Üye
kaatlardan 6 tane olması lazım.. fakat bende 5 tane var.. 6 nerde bu arada neye göre dizecez kaatları..

sanane

sanane

Üye
6. kart kutuphanenin ust rafinda sag tarafta ve sol tarafta da baska bir sey var.

Üst Alt