Anahtar bu hafıza kartı ile uyuşmadı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_CaNeR_34

Üye
    Konu Sahibi
Anahtar bu hafıza kartı ile uyuşmadı hatası
arkadaşlar ben E71 telefon kullanıyorum daha önceden çalışan hafıza kartını takıyorum ""anahtar bu hafıza kartı ile uyuşmadı hafız kartı kullanılamaz"" diye bir uyarı alıyorum daha sonra ""hafıza kartı başka anahtar ile şifrelenmiş şifreyi çözmek için anahtarı içe aktarın yeni anahtarı içe aktarmak sürücüde yürürlükteki anahtarı imha edecek devam mı? "" diye gelen uyarıya evet diyorum ancak ""hiçbir anahtar bulunamadı"" uyarısı alıyorum hafıza kartını çıkartıp taktığımda ise hafıza kartı bozuk uyarısı geliyor usb kablosu ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar görmüyor gerçekten delirmek üzereyim içindeki video resim vb. hiç birşey silinmeden nasıl şifreden kurtulabilirim lütfen yardım edinn lütfenn.

waycell

waycell

Üye
arkadasim senin icin 3 saattir nette arastiriyorm ama bisey bulamadim hirs yaptim sonunda cozdum olayi fakat telin hackli olmasi lazzim sys de data klasorune gir mmcstore dosyasinin sonuna txt uzantisini ekle sonra bu dosyayi ac yazilanlarin ortasindaki E???? Den sonraki rakkamlardir senin sifren her rakkam arasinda ? Var kolay gwwlsin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
arkadaşın anlattığı olmadığı taktirde bilgisayar dan şifre kırma yöntemlerini dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...