Anafor.CK Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Anafor.CK Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :)
Forumun gözbebeği abim.Yorumlarınızı samimiyet ile bekliyorum.Kötü yorum gelmesi imkansız gerçi.İlk yorumu ben yapayım.

Bana ilk yakın davranan abimsin bu forumda.Çok değerlisin benim için.Senin gibi olmak için nelerimi vermezdim be abim.Senin bilgine ve ilmine sahip olmak için..Seni o kadar seviyorum ki be abim tıkandım canım feda olsun sana..Seni görmeden aşırı sevdim..Cidden canım feda sana..Sana kelimeler yetmez şiirlerindeki anlam kalbinde de var..Taşlar içinde elmassın benim için abim..

Tepkiler: -efşan

doctorrr

Üye
üstad hiç uyuşamam onunla ama severim kendisini ha bide çok anlayışlı...

-efşan

Üye
Ama bu sözler ağlatır beni be Paşam. Sen var ya sen.. Ya ne desem ki. Can de canımı vereyim sana..
Sağolasın Kardeşim. Sağolasın..

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

Ama bu sözler ağlatır beni be Paşam. Sen var ya sen.. Ya ne desem ki. Can de canımı vereyim sana..
Sağolasın Kardeşim. Sağolasın..
Sen sağol abim.Sen sağ ol..Sen değersin değer..Paha biçilemez değer.Ne desem ki '' ... ''

yeni yeni tanıyorum kendisini iyi birine benziyor

kardeşini çok seviyor
Sürekli şiir yazıyor
Resmiyete önem veriyor
Duygusal içten biraz da espirili
Ve ismini bildiğim halde ismiyle hitap edemediğim tek kişi. Geçen sene böyle değildi sanki

Haydar

Emekli Yönetici
şair olacak biri

İçinde değişik bir ruh var. Günümüzün insanlarından , gençlerinden farklı. Farklı olmak için değilde farklı olduğu için farklı biri olması , beni kendini sevdiren sebep oldu.

Placebo-

Üye
Benim biriciğim, paşam..
Sanal ortamda enyakın olduğum arkadaşım.
Hayatımın anlamlarından biri..

MrTech

Üye
Abim Şairlerin Doçenti.Şiirler onun elinde güzelleşir.Onun anlayışını,duygusallıgını,iyiligini şiirlerinde anlıyor insan.Adamın hası,duyguların kralı

Ne diyeceğimi bilemiyorum

"..."

pelın_

Yarim bilen bilir

Tuba

Üye
Kendine ban attı bugün salı İnşaallah herşey güzel geçmiştir moralide yerindedir inşaallah...

DiaBLoS

Admin
Neden kendine ban atıyor ki? Tüh .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...