Türe Üye spy ghost' Alıntı: bizde geçen sene bi kimya hocası vardı onun yediği küfürü kimse yememiştir düşünsene yaklaşık 250-300 kişi dümdüz sayıyor sana Genişletmek için tıkla ... bizimki de çok yiyor
spy ghost' Alıntı: bizde geçen sene bi kimya hocası vardı onun yediği küfürü kimse yememiştir düşünsene yaklaşık 250-300 kişi dümdüz sayıyor sana Genişletmek için tıkla ... bizimki de çok yiyor
spy ghost Üye Türe' Alıntı: bizimki de çok yiyor Genişletmek için tıkla ... adına fan sayfası bile var facebook'ta ama şu aralar sokakta görmeyi istiyorum
Türe' Alıntı: bizimki de çok yiyor Genişletmek için tıkla ... adına fan sayfası bile var facebook'ta ama şu aralar sokakta görmeyi istiyorum
Türe Üye spy ghost' Alıntı: adına fan sayfası bile var facebook'ta ama şu aralar sokakta görmeyi istiyorum Genişletmek için tıkla ... valla bizim okuldaki hocalar,müdür yardımcıları ve müdür internette ne yaparsak haberleri oluyor o yüzden dikkatli olmak zorunda kalıyoruz
spy ghost' Alıntı: adına fan sayfası bile var facebook'ta ama şu aralar sokakta görmeyi istiyorum Genişletmek için tıkla ... valla bizim okuldaki hocalar,müdür yardımcıları ve müdür internette ne yaparsak haberleri oluyor o yüzden dikkatli olmak zorunda kalıyoruz
spy ghost Üye Türe' Alıntı: valla bizim okuldaki hocalar,müdür yardımcıları ve müdür internette ne yaparsak haberleri oluyor o yüzden dikkatli olmak zorunda kalıyoruz Genişletmek için tıkla ... facemde tüm müdür yardımcılarını şefleri silersem varya benden haberleri olmaz okul aleyhine yazı yazarım ama amaçsız birşey yani böyle güzel
Türe' Alıntı: valla bizim okuldaki hocalar,müdür yardımcıları ve müdür internette ne yaparsak haberleri oluyor o yüzden dikkatli olmak zorunda kalıyoruz Genişletmek için tıkla ... facemde tüm müdür yardımcılarını şefleri silersem varya benden haberleri olmaz okul aleyhine yazı yazarım ama amaçsız birşey yani böyle güzel
Türe Üye spy ghost' Alıntı: facemde tüm müdür yardımcılarını şefleri silersem varya benden haberleri olmaz okul aleyhine yazı yazarım ama amaçsız birşey yani böyle güzel Genişletmek için tıkla ... Aman boşver adem misal normalde benim arkadaşım olmayan bir hoca benim facede yazdığım ve sadece arkadaşlarımın gördüğü bir durumu sormuştu
spy ghost' Alıntı: facemde tüm müdür yardımcılarını şefleri silersem varya benden haberleri olmaz okul aleyhine yazı yazarım ama amaçsız birşey yani böyle güzel Genişletmek için tıkla ... Aman boşver adem misal normalde benim arkadaşım olmayan bir hoca benim facede yazdığım ve sadece arkadaşlarımın gördüğü bir durumu sormuştu
spy ghost Üye Türe' Alıntı: Aman boşver adem misal normalde benim arkadaşım olmayan bir hoca benim facede yazdığım ve sadece arkadaşlarımın gördüğü bir durumu sormuştu Genişletmek için tıkla ... vay be sizin hocalarda bayağı face bağımlısı çıktı bizim hocalarda bazen makarasına soruyor edebi sözlerde felan yoksa öyle hocalar aleyhine yazmaya değmez
Türe' Alıntı: Aman boşver adem misal normalde benim arkadaşım olmayan bir hoca benim facede yazdığım ve sadece arkadaşlarımın gördüğü bir durumu sormuştu Genişletmek için tıkla ... vay be sizin hocalarda bayağı face bağımlısı çıktı bizim hocalarda bazen makarasına soruyor edebi sözlerde felan yoksa öyle hocalar aleyhine yazmaya değmez
Astrosman Üye Türe' Alıntı: hah sizinki yine iyiymiş biz son kimya sınavında 280 sayfadan sorumlu olacağız. Genişletmek için tıkla ... sizinkide lafmiş biz kitabın alayından(hepsinden) olduk... Yetmedi ikinci Yazılıyı ansiklopediden Yaptı...
Türe' Alıntı: hah sizinki yine iyiymiş biz son kimya sınavında 280 sayfadan sorumlu olacağız. Genişletmek için tıkla ... sizinkide lafmiş biz kitabın alayından(hepsinden) olduk... Yetmedi ikinci Yazılıyı ansiklopediden Yaptı...
spy ghost Üye __xXx__' Alıntı: üniversiteye gelince o sayfa sayıları 280 den 500 lere çıkacak Genişletmek için tıkla ... yurt dışına kaçış
__xXx__' Alıntı: üniversiteye gelince o sayfa sayıları 280 den 500 lere çıkacak Genişletmek için tıkla ... yurt dışına kaçış