kalplan3
Üye
-
Konu Sahibi
-
hacım hiç sorma bütün sınıf 10 aldıkalplan ve enkazci iyi çalışırsanız kalmazsınız bu arada enkazci beden nasıl 10 geldi hacı
teşekkür işi yaş oldu desene..o zaman sınıfı geçmeye bakacağız..hacı ben hergün tekrar yapıyorum diyeceğim ama şimdi yalan olcak..sadece sınav vakti tekrar yapıyorum..birde ben cuma akşamı kendime ayırıyorum..bilgisayar felan artık onudamı kapatsak..zaten en fazla 1 ay kaldı ondan sonra geri açarım..hacı hergün düzenli olarak tekrar yap ve bol çeşitli soru çöz olay tamamdır ama unutma günü gününe çalış bu yöntem bana çok şey kazandırdı teşekkürude 3 den aşağı notun olmazsa kesin alırsın veya en fazla bi tane iki liseyi bitireli çok oldu sistemi fazla hatırlamıyorum
gerçekten çalışma vakti geldi artık yoksa sınıfta kalırım.aynı soruyu soruyorumGunde minimum 3 saat kardesim + duzenli tekrar ve duzenli test cozumu
kopya denedimde hacı olmuyor ya geriye sadece çalışmak kaldı..bir fizik en yüksek notum onuda iyi anlıyorum herhalde..calis calis nereye kadar kopya hazirla en iyisi
vallaha hacım ben yerinde olsam disimi sikarim yazın nasılsa bol bol vaktin olacakteşekkür işi yaş oldu desene..o zaman sınıfı geçmeye bakacağız..hacı ben hergün tekrar yapıyorum diyeceğim ama şimdi yalan olcak..sadece sınav vakti tekrar yapıyorum..birde ben cuma akşamı kendime ayırıyorum..bilgisayar felan artık onudamı kapatsak..zaten en fazla 1 ay kaldı ondan sonra geri açarım..
gerçekten çalışma vakti geldi artık yoksa sınıfta kalırım.aynı soruyu soruyorumbirde ben cuma akşamı kendime ayırıyorum..bilgisayar felan artık onudamı kapatsak..zaten en fazla 1 ay kaldı ondan sonra geri açarım..
kopya denedimde hacı olmuyor ya geriye sadece çalışmak kaldı..bir fizik en yüksek notum onuda iyi anlıyorum herhalde..
arkadaş ben anadolu öğretmende okuyorum notlarda şunlar
Fizik:61
Kimya:33
İngilizce:46
Almanca:46
Biyoloji:25
Edebiyat:16
Beden:10
Dil Anlatım:21
Matematik:33
Din Kültürü:47
Tarih:29
Geometri:32
Bunlar Gerçek 1.YAZILI SONUÇLARIM....
2.Yazılılara at gibi çalışmam lazım valla sınıfta kalırım yoksa babamda gösterir sopayı...geçerim inşallah ya
bi de müslüman olacak din kültürün ne böyle.ayıp ayıp...
yapmadığımız şey değilben sadece sınavlara çalışıyorum şahsen ama ortalamam 81,40
yapmadığımız şey değilkaçıncı sınıf
10. sınıf ara karne ortalamam
geçen dönem iyiydim de bazı hocalar var sorumlu olduğumuz sayfa sayısına rekor kırmaya çalışıyor bi sınavda 180 sayfa sorumluyduk
hah sizinki yine iyiymişbiz son kimya sınavında 280 sayfadan sorumlu olacağız.
bize öyle birşey yapsalar hocayı çıkışta biri
bizde geçen sene bi kimya hocası vardı onun yediği küfürü kimse yememiştir düşünsene yaklaşık 250-300 kişi dümdüz sayıyor sana
biz alıştık artık adam bizi gazlara çalıştırıp küfreder gibi sadece 20 puanlık gaz sorusu sormuş gerisi mol sorusuydu düşün halimiziama yine de 75 aldım 3. yani sınıfta yanlış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?