Anadolu Efes, CSKA Moskova'ya direnemedi

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Anadolu Efes, CSKA Moskova'ya direnemedi


THY Euroleague Top 16 turunda Anadolu Efes, NTV Spor canlı yayınlanan maçta, CSKA Moskova ile deplasmanda karşılaştı. Güçlü rakibine direnemeyen Anadolu Efes, salondan 96-68’lik skorla mağlup ayrıldı ve E Grubu’ndaki ilk yenilgisini aldı.

THY Euroleague Top 16 turu E Grubu’nda Anadolu Efes, ikinci maçında CSKA Moskova’ya konuk oldu.
NTV Spor’dan canlı yayınlanan karşılaşma karşılıklı basketlerle başladı. İlk 7 dakikayı 12-11 önde geçen Anadolu Efes, Teodosic’i durduramayınca Rus ekibi kontrolü ele geçirdi ve öne geçerek ilk çeyreği de 23-21 önde kapattı.
İkinci çeyreğe Nenad Krstic’in basketiyle başlayan CSKA Moskova, savunma sertliğini artırdı. Ev sahibi takımın savunmasını aşmakta zorlanan Anadolu Efes, 5 dakika içinde farkın çift hanelere çıkmasına engel olamadı: 35-25. Kolay sayılar bulmaya devam eden Rus ekibi, soyunma odasına da 48-36 üstün gitti.
Üçüncü çeyreğe de hücum da etkili başlayan CSKA Moskova, Teodosic’in 3 sayılık basketleriyle skoru 58-38’e getirerek farkı 20 sayıya çıkardı. Oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi takım, temsilcimizin oyuna ortak olmasına izin vermedi ve farkı açmaya devam etti. CSKA Moskova, son çeyreğe de 21 sayılık avantajla başladı: 74-53
Son çeyrekte çok rahat bir oyun sergileyen CSKA Moskova, Anadolu Efes’in kolay sayı bulmasına bu çeyrekte de izin vermedi. Oyundan düşen temsilcimiz karşısında farkı açmaya devam eden Rus ekibi, maçı da 96-68’lik skorla kazandı.

CSKA Moskova'da Andrei Kirilenko 15 sayı, 8 ribaund ve 2 asistle galibiyette kilit rol oynarken, Nenad Krstic 14 sayı, 5 ribaund, Teodosic de 13 sayı ve 3 asistle mücadele etti. Anadolu Efes'te Sasha Vujacic'in 21 sayısı ile Stanko Barac'ın 15 sayı ve 2 ribaundu galibiyet için yeterli olmadı.
 

Benzer Konular



Üst Alt