'Anadolu çocuğuyum, korkmam ateşten silahtan'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
'Anadolu çocuğuyum, korkmam ateşten silahtan'

Maltepe'de okuldaki torununu almaya giden 72 yaşındaki İsmail Bulut, yolda yanan arabayı görünce kolları sıvadı

Maltepe Gülensu Mahallesi Gazi Sokak'ta park halinde bulunan bir otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinleri otomobilin yandığını görünce hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Bu sırada okuldaki torununu almaya giden 72 yaşındaki İsmail Bulut aracın yandığını görünce birşeyler yapmaya karar verdi. Yaşlı adam aynı sokakta ikamet eden bir kadından hortum istedi.

İsmail Bulut eline aldığı bahçe hortumuyla alev alev yanan otomobile müdahale ederek yangını söndürmeye çalıştı. Alevler otomobile büyük hasar verse de İsmail Bulut elindeki bahçe hortumuyla su sıkarak yangını büyük ölçüde kontrol altına almayı başardı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri sönmek üzere olan yangına müdahale edip alevleri tamamen söndürdü.

'BEN ANADOLU ÇOCUĞUYUM'

Bahçe hortumuyla yangını söndürmeyi başaran İsmail Bulut gazetecilere, "Torunumu okuldan almaya gidiyordum. Yangını görünce hortum istedim söndürmeye başladım, ben Anadolu çocuğuyum, ateşten silahtan korkmam" diye konuştu.

Elif Kavak isimli kadına ait olduğu öğrenilen 34 LNL 76 plakalı otomobilin arızası olduğu için park halinde olduğu, yangının çıkış nedeninin henüz tespit edilemediği öğrenildi. Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı. kaynak : posta

spy ghost

spy ghost

Üye
helal olsn adama

Astrosman

Astrosman

Üye
Helal dayııı

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yürü be dayı kim tutar seni :d:

savas_yal

savas_yal

Üye
insan olmak olabilmek ne güzel bu normal bir durum olsa da demekki günümüzde insanların duyarsızlığı olması gereken bu durumları haberlere taşıyabiliyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Duyarsız kalmamak güzel ama tedbirsiz hareket etmek yanlış
Allah muhafaza o aracı söndüreyim derken ya benzin deposu falan patlasaydı.

Yinede Amcaya kocaman bir :alkis

savas_yal

savas_yal

Üye
Duyarsız kalmamak güzel ama tedbirsiz hareket etmek yanlış
Allah muhafaza o aracı söndüreyim derken ya benzin deposu falan patlasaydı.

Yinede Amcaya kocaman bir :alkis

bencede kocaman alkış :)

geçenlerde bir tv kanalı bir kadını sokak ortasında döven bir gerizekalıyı gösteriyor ekranda kalabalık bir ortam hiç kimse ilgili olmuyor bu durum dakikalarca devam ediyor sonra bir delikanlı adam gibi adam olaya müdahale edip kızcağızı kurtarıyor bu kişi kurtarıcı olan tv ye çıkarılıp bir altınla ödüllendiriliyor ne acı bir durum

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Muhteşem bir cesaret Helal olsun diyorum sadece :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...