(ANA KONU)Stardroid BAŞARISIZ!

MrFinito

Üye
İflas etmişti şirket 2-3 ay oldu. tercüme doğru, yardım lazımsa tercümede yardım edebilirim.

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
İflas etmişti şirket 2-3 ay oldu. tercüme doğru, yardım lazımsa tercümede yardım edebilirim.
hmm.yeni öğrendim bende sağolasın

çevirilerde yardıma ihtiyacım olmuyor sağol.
derdimi anlatabilecek ve 9-10 sayfalık hikayeleri çevirebilecek kadar ingilizce var.(Lise 2)

MrFinito

Üye
Ben bütnlemeye kaldım verirsem lise4 geçicem.ingilizce lazım

- - - Eklendi - - -

Ben bütnlemeye kaldım verirsem lise4 geçicem.ingilizce lazım

15097

Üye
twitter linkini versene sen bi.

15097

Üye

Zamanim oldugunda okurum tweetleri.suan mobilim.

- - - Eklendi - - -

Ama basaricaga benziyor adam belirli gunlerde tweet atiyor demekki cok calisiyor stara android yuklemek icin

15097

Üye

evet

inşallah başarırlar ya ne zamandır bekliyorum zaten.valla bende öyle düşünüyorum ama aralarından ayrılanlar falan olmuş.
21 saat önce tweet atmıslar bir bak istersen

- - - Eklendi - - -

valla basarıyorlar az kaldı cok az kaldı

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi

21 saat önce tweet atmıslar bir bak istersen

- - - Eklendi - - -

valla basarıyorlar az kaldı cok az kaldı

evet gördüm o tweet i.
ya bi tamamlansın starın kendi işletim sistemini silmek için bile uğraşırım o kadar iğrendim artık
dersanede star alanlar var yıl olmuş 2012.diyesim geliyo olum kafanızmı güzel aynı fiyata daha iyisi varken

15097

Üye

star alanlar mi var. biz stari android yapmaya ugrasiyoruz onlar java kullanmaya bayiliyorlar

arkadaşlar s5603 star 3g ye olurmu ya? bilen varsa bi söylesin çok teşekkürler

15097

Üye

hayır maalesef.montedroid monte içindi durduruldu.stardroid oldu olacak az kaldı.jetdroid bitti.
ama daha star 3g için birşey yok ortada.

evet ama telefon hangi uygulamaları kaldırır bilemem
Oh be olsunda android markette beles bir sürü app var ama kaldırır mı orası mechul

ARDA327

Üye
Arkadaşlar samsung gt s 5830 telefondan bilgisayara fotoğraf aktaramiyorum. Yardimci olurmusunuz