Maç Sonuçları Önümüzdeki Maçlar İSVİÇRE-EKVATOR MAÇI
Tuna-TR Üye Konu Sahibi [ANA KONU] 2014 Dünya Kupası Güncel Maç SonuçlarıÖnümüzdeki Maçlar İSVİÇRE-EKVATOR MAÇI
Tuna-TR Üye Konu Sahibi FRANSA-HONDURAS MAÇ SONUCU ARJANTİN-BOSNA HERSEK İLK YARI SONUCU FİKSTÜR PUAN DURUMU ARJANTİN-BOSNA HERSEK MAÇ SONUCU
FRANSA-HONDURAS MAÇ SONUCU ARJANTİN-BOSNA HERSEK İLK YARI SONUCU FİKSTÜR PUAN DURUMU ARJANTİN-BOSNA HERSEK MAÇ SONUCU
-India- Üye atlantis52' Alıntı: Maçı mı? Genişletmek için tıkla ... takımı hiç beğenmedim. böyle oynarlarsa fazla şansları olmaz kupa için. ribery saktlanmayaydı iyidi
atlantis52' Alıntı: Maçı mı? Genişletmek için tıkla ... takımı hiç beğenmedim. böyle oynarlarsa fazla şansları olmaz kupa için. ribery saktlanmayaydı iyidi
Tuna-TR Üye Konu Sahibi -India-' Alıntı: takımı hiç beğenmedim. böyle oynarlarsa fazla şansları olmaz kupa için. ribery saktlanmayaydı iyidi Genişletmek için tıkla ... Brezilya - Almanya Final oynayacak bence
-India-' Alıntı: takımı hiç beğenmedim. böyle oynarlarsa fazla şansları olmaz kupa için. ribery saktlanmayaydı iyidi Genişletmek için tıkla ... Brezilya - Almanya Final oynayacak bence
-India- Üye brezilya hakemler tarafından kollanmaz ise finale kadar geleceğini zannetmiyorum ama bakalım ne olacakHOLLANDA 3-2 AVUSTRALYA 2.tura yükseldik.
brezilya hakemler tarafından kollanmaz ise finale kadar geleceğini zannetmiyorum ama bakalım ne olacakHOLLANDA 3-2 AVUSTRALYA 2.tura yükseldik.