skynet
Üye
Hocam arkadaş android kullanıyorBu hava durumu görüntüsü kilit ekranında görünen mi?Bunu lumia 920'de nasıl kullanabilirim? Hangi uygulama bu?

Hocam arkadaş android kullanıyorBu hava durumu görüntüsü kilit ekranında görünen mi?Bunu lumia 920'de nasıl kullanabilirim? Hangi uygulama bu?

Takvim uygulamanın adı ne? Tüm önemli günleri göstermesi hoşuma gitti.
Takvim uygulamanın adı ne? Tüm önemli günleri göstermesi hoşuma gitti.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaşasın maxicep kardeşliği 
HTC One M7 fakat gönlüm Lumia 1020 de![]()
Bu da benden, son hali. Hava durumunu artık kilit ekranıma taşıdım, tam boy kutucuğa elveda dedim 
en uzun benimki heralLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

daha burda bırsuru şey eksik çok şarj gtmesn diye sadece gereklileri koydumGel yarıştırak![]()
![]()

wifi gibi kısayoll programının adı ne aktive yazan _Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
Connectivity Tileswifi gibi kısayoll programının adı ne aktive yazan _
insider daha kullanışlı bence resim atarım birazdanwifi gibi kısayoll programının adı ne aktive yazan _
İnsiderin farkı ne tile olarak? Bende insiderde yukluinsider daha kullanışlı bence resim atarım birazdan
L920 ana menü
önceden arada kendisi gidiyordu ancak son güncellemeden sorna gitme hiç olmadı onun için bir ayar falan yok direk kendisi gösteriyorİnsider'da son şarjdan geçen süre bende gözükmüyo live tile da.onu nerden yaptınız?
Eee resimler ner de ?Merhaba Arkadaşlar,
Buyrun buda benim L820'nin görüntülerinden ...