OttomaN TigeR
Üye
Eklenti yetkin olması gerekiyor.Tapatalk tan yazıyorum gençlerde burdan resim konulurmu

Eklenti yetkin olması gerekiyor.Tapatalk tan yazıyorum gençlerde burdan resim konulurmu

Eklenti yetkin olması gerekiyor.![]()
Hayır uygulama için değil Özgür, forumda üyelere verilen eklenti/dosya ekleme yetkisinden bahsediyorum. Dosya ekleme yetkisi genelde aktif üyelere veriliyor.Gökçen, o yetki dediğiniz olay paralı sürümü satın almak mı oluyor?
Hayır uygulama için değil Özgür, forumda üyelere verilen eklenti/dosya ekleme yetkisinden bahsediyorum. Dosya ekleme yetkisi genelde aktif üyelere veriliyor.

Rica ederim sevgili dostum, sen de sağolTamam şimdi oldu, sağ ol![]()

Eklenti yetkin olması gerekiyor.![]()
Konu cevaplama panelinden Gelişmiş seçeneğine tıklarsan Eklenti hakkının olup olmadğını görebilirsinpeki bnm yetkim warmı ???

Bunlarda benden![]()

Beta ya, ondan dır
Facebook karizma çıkmış![]()

Beta ya, ondan dır![]()

@Esendağlı Türkcell online işlemler uygulamasının tile ında kalan kullanımı yüzdelik falan nasıl gösteriyor bende öyle değil![]()
Önce turkcellden şifre alıyorsun,ondan sonra uygulamayı açıp ta şifrenle giriş yapınca ve live tile yide böyle geniş tutarsan tamamdır.

Ben senin SS leri göremedim ama benim fazladan yaptığım başka bişiy yok
Zaten yaptım onlarıda yukarda ss atmıştım bende öyle gözüküyor sizin ki biraz daha farklı![]()