Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Türe

Üye
Duzgunce belirtiyoruz ki yanlis bilgilenmeyin iOS ve Android'de tasarim , ekran , dizayn yok diye. Wp'den daha cok kisisellestirilebilir sistemler var , bunu inkar etmeniz sizi yuceltmez vesselam. Herkes begenisine gore alir , ama tas atarsaniz attiginiz nokta da belirtilir.

Konuyu dagitmayalim SS'lere devam.

Tepkiler: Samet.25

UpOneTR

Üye
Sade ve şık
Honda♥

Tepkiler: jdmsaint
Kutucuklar Diyarı... Ben bundan film bile yaparım. Arkadaşlar bende ss atacak fakat nasıl yapılıyor bilmiyorum da ben.

Hayır onu biliyorum nasıl burada paylaşacağım.

PureFood

Üye
Hayır onu biliyorum nasıl burada paylaşacağım.

eğer telefondan giriyorsan;

bunu telefona yüklemelisin (ayarlardan bölgeni abd yapman lazım), fotoğrafı yükledikten sonra direkt linkini de buraya yapıştırırsın.

bilgisayardan giriyorsan da imageshack.us'a girip bir tane hesap al, fotoğrafını yükle, onun da direkt linkini kopyala, mesaj yazma bölümündeki resim logosuna tıkla linki yapıştır.

bu kadar.

Tepkiler: OttomaN TigeR
Bu daha kullanışlı bir uygulama kardeşim.

Tepkiler: PureFood

PureFood

Üye

Bu daha kullanışlı bir uygulama kardeşim.

doğru abi haklıısn iki tane vardı bunlardan biri çalışmıyordu ben de çalışmayanını yüklemişim şimdi fark ettim hemen düzeltiyorum hem mesajımı hem telefonumu

Tepkiler: OttomaN TigeR

skynet

Üye

doğru abi haklıısn iki tane vardı bunlardan biri çalışmıyordu ben de çalışmayanını yüklemişim şimdi fark ettim hemen düzeltiyorum hem mesajımı hem telefonumu

Bu daha rahat

Hagios

Üye
2. foto henüz tam düzenlenmedi amberden sonra Ama genel olarak böyle .