An itibariyle 1,850,000 tl ye sahibim...

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
An itibariyle 1,850,000 tl ye sahibim...

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ne iş yapsam acaba bu parayla

Ekli dosyalar

Tepkiler: çaminci, Invoke ve UpOneTR

UpOneTR

Üye
O ikiyüz elli bini hiç bu kadar güzel görmemiştim hep yıpranmışş yırtık bir sey olarak hatırlarm

Tepkiler: Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
O ikiyüz elli bini hiç bu kadar güzel görmemiştim hep yıpranmışş yırtık bir sey olarak hatırlarm
Maalesef bizim insanlarda cüzdan kullanma alışkanlığı olmadığı için, paraları temiz bir şekilde bulmak imkansız..
kot pantolonun cebinde işkence çekerek çıkarılan paradan hayır mı gelir

Tepkiler: asigsasi

UpOneTR

Üye
Maalesef bizim insanlarda cüzdan kullanma alışkanlığı olmadığı için, paraları temiz bir şekilde bulmak imkansız..
Hahah haklısın heleki ben bırak kağıt parayı bazen bozukları bile cüzdana koyarım öyle bi alıskanlık cebimde para olunca bende bi gariplik oluyo

0MG90

Üye
Amanın

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim cebimden çıkan paralar her zaman 5 kere katlanmış gibi oluyor

sLeepLe

Üye
bende cüzdanıma koyarım parayı cebime koyunca tuhaf oluyo hatta o kadar alıştım ki artık sağ arka cebe cüzdan sağ ön cebe telefon sadece başka bişey koymam sol ön cebe anahtar sigara çakmak bende bi 250 bin vardı önü 250 bin arkası 500 bin ama noldu bilmiyom

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Liselileri bırak, üniversiteliler bile bilmez

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: -Börteçine-, Invoke, sLeepLe ve 1 kişi daha

Oğuzhan

Üye
Aa çok iyi hatırlıyorum kağıt paraları.

Serhan

Üye
On bin lira kağıt para

zombaka

Üye
benimde cüzdanım yok cüzdan alsam içine koycak para bulamam kimlimin halini görsen polis yolda görse ceza keser

Bende koleksiyon var
1940 lardan beri sürüyle hala ekliyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Abi bana küçük bir villa ile Range Rover alsan yeter, teşekkür ederim. Karşılığında sana maxicep bloknotu yollayacam

Ben onuda istemiyorum.
Bana çok az %5 ver. Sana karşılığında teşekkür etcemRevengeful a Küçük villasıyla Range roverini ben alırım daha sonra
2.el sorun olmaz heralde demi?