Amrabat kalacak mı, dönecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Amrabat kalacak mı, dönecek mi?
Galatasaray'ın Malaga'ya kiraladığı Nordin Amrabat, geleceği ve sarı kırmızılı takım ile ilgili konuştu..

Amrabat, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. İşte Amrabat'ın sözleri:

İspanya’da her şey iyi gidiyor. Galatasaray beni gönderirken, her hafta oynayabileceğim bir lige gitmemi istedi ve bende La Liga’da her hafta oynuyorum. Ama hala Galatasaray’a dönmek istiyorum ve bu konuyu Galatasaray Kulübü ile konuştuk.

BARCELONA VE REAL MADRİD İSTERSE GİDERİM…
Bana teklif gelse de Galatasaray’a dönmek istiyorum. Ama Barcelona ve Real Madrid’den teklif gelirse işler değişebilir. Yine de ben Galatasaray’a dönmek istiyorum.

AYSAL VE MANCINI BANA İSPANYA’DA OYNA VE DÖN DEDİLER…
Gelecek sezon Galatasaray’a dönmek istiyorum ve sadece bunu düşünüyorum. Başkan Aysal ve Mancini ile de konuştuk. Türk basını hakkımda çok şey yazıyor fakat ben Galatasaray’a döneceğim.

MELO KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR
Melo’nun Emre’yi yapmış olduğu hareketi maçın heyecanı ile yaptığını düşünüyorum. Melo’yu herkes biliyor. O kazanmak için her şeyi yapar. Çok büyütülecek bir olay olduğunu düşünmüyorum, bunun yerine futbolu düşünmemiz lazım. Önemli olan Galatasaray’ın 3 puanı almasıydı. Fenerbahçe’de Galatasaray’da kazanmak bir şeyler yaptılar. Derbiler böyledir ve çılgınca şeyler olabilir.

MELO ÇOK İYİ BİRİ
Melo’ya sinirli diyorlar fakat O çok iyi biri. İdmanlarda ciddi çalışır ve herkes çok memnundur.

GALATASARAY’IN GENÇLERİ OYUNCULARI İÇİN SABIRLI OLUNMALI
Galatasaray genç oyuncular aldı ve gelecek vadeden oyuncular. Herkes sabırlı olmalı çünkü onlar gelecek için alındı. Bende dönünce ilk 11’de oynamak istiyorum ve gelecek sezon bunu başarmak istiyorum.

FENERBAHÇE BU SEZON ÇOK GÜÇLÜ
Mancini Galatasaray’a Ekim ayında geldi ve elinden gelenin en iyisini yaptı, iyi bir teknik direktör. Fenerbahçe bu sezon çok güçlü, Galatasaray ise çok şanssızdı. Deplasmanda çok puan kaybetti. Ama Galatasaray Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisi ve seneye yine şampiyon olacak.

SELÇUK GALATASARAY İÇİN HER ŞEYİ YAPAR
Selçuk’un Fenerbahçe maçında yapıtığı ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz. O Galatasaray’ın en iyi oyuncularından bir tanesi . Galatasaray için her şeyi yapıyor ve takımını çok seviyor. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama Selçuk Galatasaray’da çok mutlu.

EN RAHAT OLDUĞUM YER GALATASARAY
En rahat olduğum yer her zaman Galatasaray’dı. Türk Telekom Arena’da ve o taraftarlar karşısında kendimi çok rahat hissediyorum. İspanya’da her hafta oynuyorum ve daha güçlü bir şekilde dönmeye hazırlanıyorum. Galatasaray’da problem olan bir hafta oynayıp, 5 hafta oynanmamdı. Her hafta ilk 11’de olursanız performansınız artar çünkü ben ne olduğumu biliyorum. İlk 11’de oynamadığım zaman ritmimi yakalayamıyorum. Kayserispor’da kendimi gösterdim ve Galatasaray’da şampiyonluk yaşadım. Kalitemi herkese gösterdim . Eğer 5 maç üst üste oynarsam kendimi gösteririm.

HAYALİM GERİ DÖNMEK
Benim için en büyük Cim Bom. Galatasaray’ı çok seviyorum ve tek hayalim geri dönmek. İstediğim tek şey geri dönmek ve seneye şampiyon olmak.


AJANSSPOR
 


Üst Alt