"Amrabat defterini kapattık"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
"Amrabat defterini kapattık"


Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, kendileri için Nordin Amrabat defterinin kapandığı belirtti.


Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Sporx.com editörlerinden Fatih Şamlıoğlu'na açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın transfer dönemi için bazı çalışmalarının olduğunu belirten Dürüst, Nordin Amrabat transferine ise noktayı koydu!

Galatasaray'ın Amrabat için herhangi bir girişiminin olmayacağını belirten Dürüst, "Kısa süre içerisinde bu transfer süreci hakkında bir açıklama yaptık ve nasıl, kimlerle görüşmelerde bulunduğumuzu dile getirdik. Ancak Kayserispor oyuncusunu satmak istemiyor. Bizim de artık bu konuda bir talebimiz olmayacak. Ara transfer döneminde Amrabat için Kayserispor ile görüşmeyeceğiz ancak Kayserispor bize 'Amrabat'ı satmak istiyoruz der ve kapımızı çalarsa bu konudaki teklifimizi ileteceğiz. Ancak şu anda bu konuda bir talebimiz yok ve olmayacak da" dedi.

Galatasaray Kulübü'nün Kayserispor Kulübü'nün izni olmadan Amrabat ile görüşmelerde bulunduğu gerekçesiyle Kayserispor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir şikayette bulunmuştu. Dürüst, bu konuda da yaptığı açıklamada; "Bizim için herhangi bir sorun bulunmuyor. Bir uyarı ya da ceza alacak faaliyetin içerisinde bulunmadık" ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt