Öneri Amoled Yanması hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Amoled Yanması hk.
Amoled yanmasini nasıl düzeltebilirim? Yabanci forumlarda Screen burn-in tool diye bi app var onardigini söylüyor herkes fakat en az 8 saat çalışması lazımmış. Bu daha fazla zarar vermez mi 8 saat boyunca yoksa gerçekten onarir mi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben biraz ekran yapılarından felan anladığım kadarıyla söyleyim bence bu tip programlar deyimle şehir efsanesi. amoled ekranın yanan kısmı eğer gerçekten yanmışsa (s600'lü s4'lerde çok oluyor, işlemci ekranın genellikle sol üst köşesini fazla ısıtıp yakıyor) onun geri dönüşü söz konusu değil. arada ledlerde bazı renkleri verememe gibi durumlar oluyor belki onları düzeltebilir bu tip programlar ekranın 8 saat çalışması bir zarar vermez deneyebilirsin.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ben biraz ekran yapılarından felan anladığım kadarıyla söyleyim bence bu tip programlar deyimle şehir efsanesi. amoled ekranın yanan kısmı eğer gerçekten yanmışsa (s600'lü s4'lerde çok oluyor, işlemci ekranın genellikle sol üst köşesini fazla ısıtıp yakıyor) onun geri dönüşü söz konusu değil. arada ledlerde bazı renkleri verememe gibi durumlar oluyor belki onları düzeltebilir bu tip programlar ekranın 8 saat çalışması bir zarar vermez deneyebilirsin.

hocam piksellere antrenman gibisinden çalıştırma yapıyormuş program. amoledlerde ki pikselleri geri onariyormus sanırsam. geceden sarjda böyle biraksam bi sıkıntı olmaz değil mi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Olmaz ekranda da şöyle birşey var sürekli o şekilde bırakman batarya açısından iyi değil.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz ekranda da şöyle birşey var sürekli o şekilde bırakman batarya açısından iyi değil.
haftanın 5 gecesi böyle bırakıyorum hocam. Sürekli böyle yaptım hiç bi zararını görmedim yıllarca. Bu gece bi bırakayım dediğiniz gibi o program ile bakalım düzelme olacak mı..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de de iki kucuk nokta ve alarm simgesi olustu duzeltirmi bilmiyorum da sekiz saat acik birakamam heralde en fazla dorr saat

Üst Alt