Amoled Ekrann

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Amoled Ekrann
Arkadaşlar amoled ekran çizilmez die sanırdım telim c7 fakat bugun bir baktım ekranda böyle bir çizik oluşmuş öncedende ufak bi çizik olmuştu fakat önemsemedim şimdi benim merak ettigim konu böyle bir çizik ile kvk ya gitsem garanti kapsamında değiştirirlermi ? ... ve ayriyeten bu çizilme olayı amoled ekranda olmaması gerekmiyormu yoksa benim telin ekranımı dandik
Telefonu Teknosa dan almıştım
Made ın Hungary yani macaristan üretimli teller kaliteli üretim değilmi Bu konuda ne düşünüyorsunz ..?

[/URL][/IMG]

drivenn

Üye
Bildiğim kadarıyla çizilmez olan ekranın camı amoled olup olmaması değil yani amoled olup da çizilebilen ekran olabilir

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
o ekran banamı denk gelmiş yani :) yoksa macaristan üretimli tellerin hepsinde mi cizlme sorunu var

Violonist

Üye
çizilmez ekran özelliği gorilla glass ta mevcut amoled ekran özelliği ekran görüntüsüyle alakalı diye biliyorum.

71fatih

71fatih

Üye
c7 nin ekran camı gorilla glas degil onun için çizilmeler olur ekran koruyucu al bence:oke:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ekran çizilmesini engelleyen etken gorilla glass tır... amoled ekran türüdür...

maxirabit

maxirabit

Üye
Dıştaki cam ne zamandır ekran oluyor onu çözebilmiş değilim:)
Dış katmanda ki koruyucu cam,içte a.ekran var ona cam'dan ulaşıpta çizebilmeniz, iğneyle duvar kazmak kadar zor olur.
Boşuna göndermeyin bile garantiye,ilk diyecekleri ''Kullanıcı hatası''.

• Beğen
Tepkiler: farukbekl
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
fakat bu c7 için ekran çizilmedigine dair videolar var

bunun gibi :
[video=youtube;6HsUaHSDVrE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6HsUaHSDVrE#![/video]

arslanla

arslanla

Üye
c7 nin ekranı gorilla glass değil miydi?

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
artık telde nasıl bi sorun çıksada 701 verdirtsem die düşünür oldum valla :) nasıl olsa c7 üretimde yok yani..

caglar b

caglar b

Üye
gorilla glass camlar çizilmez çizilmez sonra bi çizilir böyle olur çiziksiz zeminde tek çizik :(
garantiye boştan yere verme ekran jelatini al çizik belli olmaz

hımıd

Üye
telefonun iç ekranı amoled dıştaki ekran gorilla glass c7 lerde gorilla glass da cam plastik karışımı çok sert bir maddedir kolay kolay çizilmez fakat ekranın üstündeki kum taneleri vs gorilla glass ı zamanla çizer bu kanıtlanmış bir şeydir. Ayrıca cam gorilla glass dan daha sert bir madde olduğu için ekrana kırık cam sürtersen oda çok kolay bir şekilde çizer bu sağlamlıkla değil sertlikle alakalı bir şeydir.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
benim ekran nasıl çizildi anlamadım normalde dikkat ederim böyle durumlara ama oldu jilatinide vardı o jilatinde cizildi yani üzerinde cizikler fazla oldugu için çıkardım bir dahada almadım acaba jilatinler ne kadar ve nokia da bulurmuyum

tekinhar

tekinhar

Üye
jilatini cok ucuz , en fazla 5 lira derler. Normal telefoncularda tabi

COJR3

COJR3

Üye
Geçmiş olsun. Gorilla glass kolay kolay çizilmiyor ama şanssızlık işte. 40-50 cm'den yere düştü diye ekranı tuzla buz olan galaxy s2'ler var; birde 6.kattan düştüğü halde ekranı oldugu gibi duran s2'ler.

Bı arada bazı üyeler hala c7de gorilla glass'ın olmadığını iddia ediyorlar...

Desing satırı altında belirtildiği gibi;

Hadi diyelim nokia kendi sitesinde yanlış bilgi verdi; gorilla glass, resmi sitesindeki nokia listesine c7'yi yanlışlıkla mı ekledi?

Gorilla glass iyidir hoşdur ama ona güvenipde telefonu hor kullanmamak lazım. tekrar geçmiş olsun, garantiden yardım alamazsınız malesef.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun. Gorilla glass kolay kolay çizilmiyor ama şanssızlık işte. 40-50 cm'den yere düştü diye ekranı tuzla buz olan galaxy s2'ler var; birde 6.kattan düştüğü halde ekranı oldugu gibi duran s2'ler.

Bı arada bazı üyeler hala c7de gorilla glass'ın olmadığını iddia ediyorlar...

Desing satırı altında belirtildiği gibi;

Hadi diyelim nokia kendi sitesinde yanlış bilgi verdi; gorilla glass, resmi sitesindeki nokia listesine c7'yi yanlışlıkla mı ekledi?

Gorilla glass iyidir hoşdur ama ona güvenipde telefonu hor kullanmamak lazım. tekrar geçmiş olsun, garantiden yardım alamazsınız malesef.

teşekkürler bilgi için gorilla glass var demek çoğu yok deyince normal baktım fakat varsa böyle çizik oluşması da düşündürüyor hani telefonum yere felan da düşmedi nasıl oluştu anlamadım o da değil video da c7 ekran çizilme testi olan videolari izleyince ve böyle olunca şaşırdım açıkçası

NUD

NUD

Üye
Dünya üzerinde çizilmez diye bir ekran yok sadece Çizilmelere karşı en dayanıklı ekran var buda C7-701-N8-700-Galaxy S-Galaxy SII V.b cihazlarda bulunmaktadır.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Dünya üzerinde çizilmez diye bir ekran yok sadece Çizilmelere karşı en dayanıklı ekran var buda C7-701-N8-700-Galaxy S-Galaxy SII V.b cihazlarda bulunmaktadır.

çizilir ama kolay kolay kırılmaz oluyor yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt