amoled ekran hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
amoled ekran hakkında
ben samsung wave almaya karar vermiştim ama amoled ekranlarda ekran yanması diye bir sorun oluyormuş bu tüm amoled ekranlarda oluyor mu oluyorsa bana başka bir telefon önerir misiniz ? çok acil

--------------- Ekleme ---------------

bu sorunu bildiğim halde hala wave almalımıyım sizce ??

oranj

Üye
nerden çıkardın kardeşim kaynak neresi, hatta diğer ekranlara nazaran daha da iyi diyebiliriz...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
amoled ekranda öle bişey yoktur hatta en iyi ekran türüdür fazla yer kaplamaz incedir.

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
google a ekran yanması yazıp çıkan sonuçları okursanız nerden çıktığını görürsünüz

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
amoled ekran en iyi ekrandır rahat ol

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
amoled ekranda öle bişey yoktur hatta en iyi ekran türüdür fazla yer kaplamaz incedir.

telefonunuzdan memnun musunuz bnde wave almayı düşüorum ama ekran yanmasını duyduktan sonra soğumuştum ama artk karar verdm alacağım inş..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
telefonunuzdan memnun musunuz bnde wave almayı düşüorum ama ekran yanmasını duyduktan sonra soğumuştum ama artk karar verdm alacağım inş..
çok memnunum bence hemen almalısın.

Trackmania

Trackmania

Üye
Bi kaç konuda ekranın sol üst köşesinin yandıgını duymuştum..Ama en iyi ekran süper AMOLED.

silver021

silver021

Üye
ben 3 buçuk aydır kullanıorum ve hiç bir sorun oluşmadı.
ekran seviyesini 10 da değilde 3 te kullanmanızı öneriorum. zaten ekranın 3. seviyesi dahi gözlerinizi kamaştırmaya fazlasıyla yetior. samsung wave alıcaksınız hiç durmayın alın.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ben 3 buçuk aydır kullanıorum ve hiç bir sorun oluşmadı.
ekran seviyesini 10 da değilde 3 te kullanmanızı öneriorum. zaten ekranın 3. seviyesi dahi gözlerinizi kamaştırmaya fazlasıyla yetior. samsung wave alıcaksınız hiç durmayın alın.
10 da kullanınca noluyor ki?

franzliszt

franzliszt

Üye
hiçbir problem olmuyor benim hocamda var pırıl pırıl ve bendede galaxy s vardı şanssızlıktan sattım ekranı inanılmazdı okadar keskin siyahlar ve derinlik hem kaldıki bir problem olursa garantiye giriyor pixel yanması yada renk kayıpları garanti değiştiriyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt