Amine Roukh Mawakit v.03 S^3 Anna Belle Signed [ Namaz Vakitlerini Haber Verir ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Amine Roukh Mawakit v.03 S^3 Anna Belle Signed [ Namaz Vakitlerini Haber Verir ]
Mawakit doğru namaz vakitlerini ve Müslümanlar için hassas kıble yönünü Bulmalarını sağlar . Mawakit Namaz Vakitlerini Hesaplar Ve Kullanıcıya Haber Verir

Not Program İnternet Bağlantısı İsteyebilir Ona Dikkat edin Arkadaşlar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer, OttomaN TigeR ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: tragedie
dücane

dücane

Üye
vakitler diyanetin vakitleriyle pek uymuyor ama kible göstericisi aninda kibleyi buluyor, sadece bunun icin indirilir bile, tesekkürler...

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
vakitler diyanetin vakitleriyle pek uymuyor ama kible göstericisi aninda kibleyi buluyor, sadece bunun icin indirilir bile, tesekkürler...
namaz vakitleri programlarında böyle bir uyumsuzluk oluyor hep ama programın içinde dakika ayarlayıcı oluyor varsa diyanet saati ile aynı yapabilirsiniz...

dücane

dücane

Üye

namaz vakitleri programlarında böyle bir uyumsuzluk oluyor hep ama programın içinde dakika ayarlayıcı oluyor varsa diyanet saati ile aynı yapabilirsiniz...

cevap icin tesekkür ederim, ama öyle bir secenek bulamadim, can sagolsun, en azidan evde takvim var, namaz vakitlerini oradan bakabiliyorum, Allaha sükür almanyada da ne güzel camiler insaa edildi :) camilerde kilabiliyoruz vakit buldukca

• Beğen
Tepkiler: tragedie ve Tuba

dageteginden

Üye
Teşekkürler güzel program
bu arada vakitleri ayarlamak için seçenek ver dakika ayarı yapılabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve tragedie
Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler güzel program
bu arada vakitleri ayarlamak için seçenek ver dakika ayarı yapılabiliyor
ben deneyemiyorum arkadaşa ondan bahsettim herkese yardımcı olmak için yolunu yazarsanız yada ekran görüntüsü alabilirseniz herkese yardımcı olmuş oluruz :)

• Beğen
'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt