amerikadayım galaxy s4 hakkında acil bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

UFUKGUL

Üye
    Konu Sahibi
amerikadayım galaxy s4 hakkında acil bilgi
arkadaşlar şuanda amerikadayım ve galaxy s4 almayı düşünüyorum. Unlocked fiyatı 800 dolar. Tmobile kilitli 400 dolar. İnternette unlocked etmenin çok kolay olduğunu gördüm. Alsam unlocked edebilir miyim ve türkiyede kullanabilir miyim? Herhangi bir zorlukla karşılaşabilir miyim? Güncellemeler yasal olaylar filan sorun olur mu.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
alacaksın s4 türkiyede pasapordu kaydediceksin, türkçe filan yüklersin sanırım ama parayla ama en kötüsü yurd dışından getirilen güncellemeler güncellenmiyor biliyorum ben c7 almıştım güncellenmiyordu adama para verip güncellettim telefonu. ama bence ordaysan sana htc one L1020 vs telefonları öneririm s4 yerine.. amerika tek hayalim <3

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kadikoy

kadikoy

Üye
1 ay önce 2000 tl saydık .400 dolara bulup unlock edebilirsen 2 tane al burda satarsın...

UFUKGUL

Üye
    Konu Sahibi
işte net bir bilgi alabilsem alıcam anında da hala işe yarar bi yöntem mi ona emin olamadım.

enterneoll

enterneoll

Üye
Hayır simkilit'e bulaşma çok sorun oluyor sonra ne güncelleniyor ne bişey yapılıyor en iyisi kilitsizi al yine ucuz oluyor buraya göre

UFUKGUL

Üye
    Konu Sahibi
kilitli 400, kilitsiz 750 dolar şuanda.

foreverthe

foreverthe

Üye
usta kilitlisi ne kadar ucuz ya 771 TL'ye denk geliyor of Turkcell kaç paraya satıyor T-Mobile kaç paraya satıyor ooof ! :off:

UFUKGUL

Üye
    Konu Sahibi
evet kilitlisi çok avantajlı ya. Emin olabilsem bugün alıcam hemen. Sorun çıkar mı sizce cidden ya

MrExpert

MrExpert

Üye
usta kilitlisi ne kadar ucuz ya 771 TL'ye denk geliyor of Turkcell kaç paraya satıyor T-Mobile kaç paraya satıyor ooof ! :off:

Ama türkiyede kdv + ötv toplam %41 vergisi var bunu hesaba katınca çok pahalı değil.

UFUKGUL

Üye
    Konu Sahibi
zaten kdv ötv yüzünden pahalı oluyor türkiyede, pahalılığı belirleyen de o. Arkadaşlar yok mu kesin bilgisi olan.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
bulursan al

Üst Alt