Amerikadan Samsung Infuse 4G [Çalışırmı ?]

Sponsorlu Bağlantılar

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan Samsung Infuse 4G [Çalışırmı ?]
Arkadaşlar amerikadan telefon alma gibi bi durumum var en son araştırmalarıma göre infuse 4G modelini beğendim ama okuduğum bi kaç yazıda 4G telefonlarda sim kartı yuvası olmadığı yazıyodu ama izlediğim videoların hepsinde sim kartı yuvası var . bu telefonu alırsam türkiyede kullanabilirmiyim ?? pek bilgim yok bu konuda ama gsm arenada yazan frekanslar bunlar işe yararmı bilmiyorum .

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100

AYNA

AYNA

Üye
o telefon çok büyük değil mi ya? 4.3 tende büyük onun ekranı.. galaxy s2 ye niye bakmıyorsun?

nexpow

nexpow

Üye
türkiyede 4g yok boşuna alma onu s2 al onun yerine

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
s2 unlocked 750 dolar falan bu telefon 600 dolar bütçeme daha uygun. biraz daha detaylı bilgilendirebilirmisiniz ?

nexpow

nexpow

Üye
türkiyede 4g telefon kullanan kaç kişi varki cvp yazsın ben hiç kullananı görmedim forumda samsung servisini ara sor veya servisine gidip danış

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
4g özelliğini kullanmaktan bashetmiyorum arkadaşım bende biliyorum türkiyeye gelince 4g özelliğinin çalışmayacağıını . en azından 3g çalışırmı ya da hiçmi çalışmaz diye soruyorum okuduğum yazılarda atrix 4g kullanlar var türkiyede amerikadan alıp . sonuçta onlarda 4g özelliğini kullanamıyo ama telefonu kullanabiliyolar . bende telefonu kullanabilirmiyim onu soruyorum desteklermi diye . biraz daha kibar olabilirsin ''nexpow''

AYNA

AYNA

Üye
sen ne yap biliyonmu amerikadan aldır onu ama ordayken simlocku kırdır tüm hatları desteklesin öyle türkiyeye getirt garanti olmuş olur hem..
pasaport kayıt sorununda yoksa zaten başka soru yaşayacağını pek sanmıyorum..

berkant12345

Üye
arkadasım kullanabılırsın sım kart yuvası varsa sorun yok kulanılır ıphone amerıka malı turkıyede canavar gıbı çalısıyor bazı amerıkan telefonları sım kartı ıçıne entegre oldugundan kullanılamıyuor senın anlattıgın kadarıu ıle sım kart yuvası varsa sorun yok sımdıden hayırlı olsunn

attakkann1

Üye
kullanabılırsin şebekesi destekliyor

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
kullanabilirsem alıcam arkadaşlar. bide şöyle bi şeye rastladım araştırırken mesela Samsung Droid Charge için şu sitede gsm telefonu olmadığını dünya çapında kullanılamayacağı yazıyor . aynı sitede Samsung Infuse için herhangi bişey yazmıyor kullanılamaz diye . buda link

bu Türkiyede kullanabilirimmi demek oluyor ??

Ocean258

Ocean258

Üye
kullanabılırsın tabıkı ya neden kullanamayasın..

Üst Alt