Amerikadan n8 alan kimse varmi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan n8 alan kimse varmi??
Merhaba arkadslar ameridan n8 aldim ancak actigim diger konuda @cabal 21 arkads ile konustum oda usa dan almis ancak anna yi yukledikten sonra telefonun sarji sadece 3 saat gidiyormus yani telefon neredeyse kullanilmaz hale gelmis acaba boyle bir durumla karsi karsiya gelen varmi cabal21 den baska??Eger varsa telefonumu update etmeyecegim anne geldigi zaman tabi sorun sadece onun telefondada olabilir ama varsa goruslerinizi bekliyorum tsekkurler simdiden

cabal21

cabal21

Üye
Merhaba arkadslar ameridan n8 aldim ancak actigim diger konuda @cabal 21 arkads ile konustum oda usa dan almis ancak anna yi yukledikten sonra telefonun sarji sadece 3 saat gidiyormus yani telefon neredeyse kullanilmaz hale gelmis acaba boyle bir durumla karsi karsiya gelen varmi cabal21 den baska??Eger varsa telefonumu update etmeyecegim anne geldigi zaman tabi sorun sadece onun telefondada olabilir ama varsa goruslerinizi bekliyorum tsekkurler simdiden
amerika guncellemesi ciktiginda beni bekle ben direk o yazilimla flash atacam telefona zaten duzgunse telefon da duzelir telefon duzelmezse hic bulasma sende.

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardesim bekliyorum ben eylulun 1 inde donecegim ama turkiyeye

cabal21

cabal21

Üye
bende eylulul 20 sine kadar turkiyedeyim. Heralde o gune kadar gelir guncelleme.

Anußis

Anußis

Üye
bence en iyisi euro2 güncellemesi mükemmel telefonumun şarjı 1 gün dayanıyordu şimdi 2,5 güne kadar rahat çıktı ... türkiye falan cıksada kuracagımı zannetmiyorum şuan cok güzel

painkler

Üye
    Konu Sahibi
@Anußis euro 2 guncellemesi geldimi peki??Birde euro 2 yada amerikada guncellemelerini nasil indiriyorsunuz??Sonucta telefondan guncellemeleri arayinca bir tane guncelleme cikar bunu euro mu usa mi tr mi oldgunu nasil anlayacagim acaba??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt