Tavsiye amerikadan iphone getirsem sorun cikarmi

Sponsorlu Bağlantılar

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
amerikadan iphone getirsem sorun cikarmi
Yurt disindan iphone 6(cikinca) getittirecegim pasaportla kayit ettirecegim peki herhangi bi sorun olurmu ?

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
duyduklarıma göre parçaları değişik oluyormuş ama performans filan aynıymış ama sıkıntı
Eyvaalh tesekkurler o parca isi yalan bence iphone amerikda ucuz satio fabrikasi orda die sadece ordan alip pasaford la kayit ettirion sorun olmaz die dusunuyorum tesekkurler ilginiz icin :oke:

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Eyvaalh tesekkurler o parca isi yalan bence iphone amerikda ucuz satio fabrikasi orda die sadece ordan alip pasaford la kayit ettirion sorun olmaz die dusunuyorum tesekkurler ilginiz icin :oke:
bazılarının simlock kilidi açılmıyormuş başta dediğim gibi

devil____boy

Üye
geçen sene i5 adım amerikadan fabrika çıkışlı sim kilitsiz olandan türkiyeye gelince pasaport kaydını yaptırdım hiç bir sorun olmuyor rahat rahat kullanabiliyorsun artık zorlu da apple store da var garanti aynen geçerli oluyor (1 yıllık garantisi var) bizzat konuştum görevli arkadaşlarla o yüzden imkanın varsa çekinme git al hiç bir sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel
0MG90

0MG90

Üye
Neyi değişik olacak ya Allah aşkına cihaz aynı cihaz. Bir sorun çıkmaz, sim free al, kayıt ettirirsin mutlu mesut kullanırsın kardeş.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Are u kidding us?

apache61

Üye
Alman vodafone kontratlı 5s kullanıyorum ne sorunu olucak simfree olduktan sonra :)

ahmet-220

Üye
Rusyadan 5s getirttim şuan çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: apache61
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En İyisi Yine Kendi Alınan Ülkenin Malıdır Türkiye İçin Türkiye'dir Ancak Maddi Durumu Çok Sıkışık Ve Parayı Kuruşuna Kadar Sayanlar Yurt Dışından Getirtedebilir

• Beğen

apache61

Üye
King haklısında maddi durumu sıkışıktan ziyade biraz daha normalleştirmek isteyen fiyatı , dışardan alıyor .

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
King haklısında maddi durumu sıkışıktan ziyade biraz daha normalleştirmek isteyen fiyatı , dışardan alıyor .

Sen Bilirsin Benim Akrabam Almanya'dan 4s Getirtti Kutusundan Tutda Garanti Belgeleri Bile Türkiye'dekiynen Çok Farklı

• Beğen

apache61

Üye
Sen Bilirsin Benim Akrabam Almanya'dan 4s Getirtti Kutusundan Tutda Garanti Belgeleri Bile Türkiye'dekiynen Çok Farklı
Bende almanyadan getirttim garanti belgesinin farklı olması normaldir herşey aynı olacak değil yel aynı olsun yeter yav :))

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
MBrkA

MBrkA

Üye
Ben şuanda New York Apple Store'dan almış olduğum iPhone 5 (A1429) kullanmaktayım. Hiçbir fark yok. Hatta artık Türkiye'ye Apple Store açıldığı için garantimiz de geçerli hale geldi. Dikkat etmen gereken en önemli şey alacağın telefonun 600$dan daha ucuz olmaması çünkü bu fiyatın altındakiler sim kilitli oluyorlar ve Türkiye simleriyle kullanılamıyorlar. Yani alırken cihazın "Unlocked" olmasına dikkat et. :good:
Bir de pasaporta kayıt için de 115TL ücret alınıyor onu da unutma :)

• Beğen

apache61

Üye
Ben şuanda New York Apple Store'dan almış olduğum iPhone 5 (A1429) kullanmaktayım. Hiçbir fark yok. Hatta artık Türkiye'ye Apple Store açıldığı için garantimiz de geçerli hale geldi. Dikkat etmen gereken en önemli şey alacağın telefonun 600$dan daha ucuz olmaması çünkü bu fiyatın altındakiler sim kilitli oluyorlar ve Türkiye simleriyle kullanılamıyorlar. Yani alırken cihazın "Unlocked" olmasına dikkat et. :good:
Bir de pasaporta kayıt için de 115TL ücret alınıyor onu da unutma :)
Şimdi benim garantimde geçerlimi kardeş almanyadan geldi tel :) bozulsa trde yapılıyor yani garanti kapsamında

MBrkA

MBrkA

Üye
Şimdi benim garantimde geçerlimi kardeş almanyadan geldi tel :) bozulsa trde yapılıyor yani garanti kapsamında
Amerika'da alırken 1 yıl ulusrlararası garantim olduğu ve tüm Apple Store'larda gerçerli olduğu söylendi. Birkaç yerde de İsyanbul Apple'ın Amerika cihazlarını garanti kapsamında tamir ettiğini okudum.

• Beğen

apache61

Üye
Amerika'da alırken 1 yıl ulusrlararası garantim olduğu ve tüm Apple Store'larda gerçerli olduğu söylendi. Birkaç yerde de İsyanbul Apple'ın Amerika cihazlarını garanti kapsamında tamir ettiğini okudum.
Yani ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir diyorsun . Haklısın sağolasın hayırlı geceler .

phasan

phasan

Üye
Arkadasim hic bir sorun olmaz rahat rahat kullan