bazıları açılmıyor bilgin olsunYurt disindan iphone 6(cikinca) getittirecegim pasaportla kayit ettirecegim peki herhangi bi sorun olurmu ?
bazıları açılmıyor bilgin olsun

duyduklarıma göre parçaları değişik oluyormuş ama performans filan aynıymış ama sıkıntıNasi yani ?? Bide acilirsa performas felan ayni olur dimi ne bilim cin mali iphone lar gibi olmasin![]()
Eyvaalh tesekkurler o parca isi yalan bence iphone amerikda ucuz satio fabrikasi orda die sadece ordan alip pasaford la kayit ettirion sorun olmaz die dusunuyorum tesekkurler ilginiz icinduyduklarıma göre parçaları değişik oluyormuş ama performans filan aynıymış ama sıkıntı

bazılarının simlock kilidi açılmıyormuş başta dediğim gibiEyvaalh tesekkurler o parca isi yalan bence iphone amerikda ucuz satio fabrikasi orda die sadece ordan alip pasaford la kayit ettirion sorun olmaz die dusunuyorum tesekkurler ilginiz icin![]()
King haklısında maddi durumu sıkışıktan ziyade biraz daha normalleştirmek isteyen fiyatı , dışardan alıyor .
Bende almanyadan getirttim garanti belgesinin farklı olması normaldir herşey aynı olacak değil yel aynı olsun yeter yavSen Bilirsin Benim Akrabam Almanya'dan 4s Getirtti Kutusundan Tutda Garanti Belgeleri Bile Türkiye'dekiynen Çok Farklı
)

Şimdi benim garantimde geçerlimi kardeş almanyadan geldi telBen şuanda New York Apple Store'dan almış olduğum iPhone 5 (A1429) kullanmaktayım. Hiçbir fark yok. Hatta artık Türkiye'ye Apple Store açıldığı için garantimiz de geçerli hale geldi. Dikkat etmen gereken en önemli şey alacağın telefonun 600$dan daha ucuz olmaması çünkü bu fiyatın altındakiler sim kilitli oluyorlar ve Türkiye simleriyle kullanılamıyorlar. Yani alırken cihazın "Unlocked" olmasına dikkat et.
Bir de pasaporta kayıt için de 115TL ücret alınıyor onu da unutma![]()
bozulsa trde yapılıyor yani garanti kapsamındaAmerika'da alırken 1 yıl ulusrlararası garantim olduğu ve tüm Apple Store'larda gerçerli olduğu söylendi. Birkaç yerde de İsyanbul Apple'ın Amerika cihazlarını garanti kapsamında tamir ettiğini okudum.Şimdi benim garantimde geçerlimi kardeş almanyadan geldi telbozulsa trde yapılıyor yani garanti kapsamında
Yani ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir diyorsun . Haklısın sağolasın hayırlı geceler .Amerika'da alırken 1 yıl ulusrlararası garantim olduğu ve tüm Apple Store'larda gerçerli olduğu söylendi. Birkaç yerde de İsyanbul Apple'ın Amerika cihazlarını garanti kapsamında tamir ettiğini okudum.