Amerikadan ıphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Amerikadan ıphone 4
amerikadan temiz bir IPHONE 4 gelecek kırdırma işlemini nerde yaptırabilirim yada kırık gelme ihtimali varmı bu konuda bilgi verirseniz çook sevinirim. iyi forumlar

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş anladığım kadarıyla ikinci el gelecek eğer telefon bir hat aracılığıyla alınmışsa (yani türkcellin kampanyaları varya o tarz)
o zaman kırdırma gerekebilir yani diğer hatlara açmak için telefonu ama normal alınmışsa yapacağın tek şey telefonu kayıt ettirmek olacaktır
kırma işlemini çoğu teknik servis yapıyo diye biliyorum

fnldstntn

Üye
İlk olarak pasaport kaydı yatırman gerek sonra eğer simfree ise rahatlıkla kullanabilirsin isteğe bağlı olarakta jailbreak yapabilirsin...fakat simkilitli olrak gelirsa ozaman unlock yapman veya yaptorman gerek bu durum ise eğer telefon sözleşmeli olarak alınmış ise karşınıza çıkabilir...

MAFİA.

MAFİA.

Üye
uygun bir fiyat değilse çok uğraşma derim yoksa işin düşündüğünden bile uzun olabiliyor. 0 ürünler de sorun yaşamazsın.

USAForever

USAForever

Üye
cihaz Amerika kokuyodur şimdi miss gibi mmmm :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
hım sanırım ikinci el olabilir ama 1.el de olabilir ama ben kayıt filan istemiyorum zaten direk elden çıkaracam burda 700-800 arası bir fiyata satmayı umuyorum mümkünmü sizce ?

__xXx__

__xXx__

Üye
hım sanırım ikinci el olabilir ama 1.el de olabilir ama ben kayıt filan istemiyorum zaten direk elden çıkaracam burda 700-800 arası bir fiyata satmayı umuyorum mümkünmü sizce ?

kayıt ettir daha yüksek fiyata sat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt