Amerikada ıphone 4 artık simkilitsizde satılıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemanci75

Üye
    Konu Sahibi
Amerikada ıphone 4 artık simkilitsizde satılıyor..
selam.Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi apple storelerde ıphone simkilitsiz olarak 32gb olanları 749 dolara resmi fiyata satılıyor..<iyi bi gelişme tabiiki.Sizlere sorum şu olacak.Benim kuzenim 2 haftaya Türkiyede olacak.Banada ı phone 4 getirecek kısmetse.Ben 749 dolarlık bu telefonumu alayım,yoksa At&t kartlı ama sözleşmesiz olan o meşhur 299 dolarlık versiyonumu alayım.Birde kanada versiyonlu olanlarda simkilitsiz diyorlar doğrumu eger dpğruysa ordan mı aldırtayım.Ne yapayım söyleyin kafam karışık.
Maddi durum iyi olsa tabiki 749 doları bas al ama değil.Benim merak ettiğim şu.O kadar anlamam ben telefon işlerinden.Simkilitli tel.ucuza alsam eninde sonunda ülkemizde calışırmıı sorunsuz olarak.Beklerim sorun yapmam.Jail break mı ne o fayda edermi.İlgilenen kardeşlerime teşekkür ederim.Yanıtlarınız cok önemli ona göre alacam çünkü..Herkese sevgiler

_Faruk

Üye
jailbreak unlock falan yapınca kullanabilirsn simkilitlileri

levasinay

levasinay

Üye
Ben de 649 dolara 16 gb liğinden aldırttım geliyor :) uğraşmak istemedim kilitle falan

emreilhans

emreilhans

Üye
Fu al ancak pahalı biraz :) cebini düşünüyorsan att li al yok hayır ben sıkıntı çekemem diken üstünde olamam filan diyorsan fu al :)
ancak ios4.3.3 e güncelle ORJİNAL bi gevey al işini görür bi fark yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt