Ambulansa yol vermek isteyince tırla çarpıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ambulansa yol vermek isteyince tırla çarpıştı
Adana'da bir otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Tarsus Gaziantep Adana (TAG) otoyolundan şehir merkezi istikametine giden Ali Ekici idaresindeki 01 C 8645 plakalı tır, merkez Sarıçam ilçesi Kozan yolu otoban girişinde, Cengiz Ekiz (40) yönetimindeki 01 BC 637 plakalı otomobile yandan çarptı.

Kazada sürücü Cengiz Ekiz ile otomobilde yolcu olarak bulunan Birsen Ekiz (38) ve Elif Bozdoğan yaralandı. Bu arada araçta sıkışan Cengiz Ekiz, Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri tarafından çıkarıldı.

Cengiz Ekiz, kaldırıldığı Yüreğir Başkent Hastanesinde hayatını kaybetti. Elif Bozdoğan Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Birsen Ekiz ise Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bir nakliye firmasına ait tırın şoförü Ali Ekici, polis tarafından gözaltına alındı.

Kazanın, otomobilin kavşakta kırmızı ışıkta beklediği sırada siren çalarak gelen ambulansa yol vermek istemesi üzerine hareket edince meydana geldiği iddia edildi. kaynak : samanyoluhaber

acati

acati

Üye
Allah taksiratını affetsin. Kamu hizmeti veren cankurtarana yol vermek isterken vefat etmiş. Cenab-ı Allah gani gani sevap yazsın, günahlarına keffaret etsin inşaallah...

spy ghost

spy ghost

Üye
Şu yol vermeyenlere çok kızarımda trafikte verince de böyle oluyor ya

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar kazanın olduğu yeri biliyorum ve yakının da oturuyorum

Belediye o kavşağı yeni düzenledi çok karmaşık bir kavşak neredeyse her gün o kavşakta kaza oluyor

Kazada hayatını kaybeden kardeşimize Allah rahmet eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...