Amberden sonra size de oldu mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

igordom

Üye
    Konu Sahibi
Amberden sonra size de oldu mu ?
Telefona gelen aramada yukarı kaydır yazıyor ya işte yukarı kaymıyor bu amber yüzünden olabilir mi veya telefonu düşürmüştüm ben çok alçaktan sandalyede otururken düştü ekran çok az çizildi ondan olabilir mi ? ama 4 gün önce olmuştu bu dün amber yükledim bugün 2 kere yukarı kaydırma sorunu ile karşılaştım

muratangin

Üye
o sdorun bendede var telefonun hantallığı kilit ekranını yukarı kaydırırkende oluyor amberle alakası yok aldığım gunden beri arasıra olamakta kilit tusuna basıp acıp kapat ekranı duzeliyor

alical33

alical33

Üye
bende öyle bi sorun yok :hmmm

IVI-Elia

Üye
bilmiyorum bende yok sanırsam

igordom

Üye
    Konu Sahibi
anladım peki 1 hafta daha bekleyeyim 2 yıl garantisi var zaten acelesi yok ya iyice canımı sıkınca götürürüm
o sdorun bendede var telefonun hantallığı kilit ekranını yukarı kaydırırkende oluyor amberle alakası yok aldığım gunden beri arasıra olamakta kilit tusuna basıp acıp kapat ekranı duzeliyor

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Bende'de aramada olmadı fakat kilit ekranında beni fitil ettiği zamanları bilirim.! Çok berbat bi durum..

marazruno123

Üye
Bende yeni bir sorun çıktı uyuglama veya internette iken kendi kendine çıkıyor

skynet

Üye
Benimki yağ gibi kayıyor arkadaş sorun yok yani :ehe

luckysleven

luckysleven

Üye
bende de yukarı kaydırdıktan sonra cevapla deyince bazen 2 saniye bekliyorum ki görüşme süresini gösteren bölüm gelsin görüşmeye başlayabileyim. yoksa cevapla dediğim anda alo dersem sesim karşıya gitmiyor tekrar alo demem gerekiyor ama ara sıra oluyor bu. Custom romlarda olur bu sorun diye bilirdim bunda da oldu : )

braayn

braayn

Üye
bende de bu sorun çoknadirde olsa oluyor sonuçta çok kusursuz bir yapıda çalışmıyor olucak bu kadar çok can sıkıcı değil güncellemelerle düzelir.En son ekran dokunmatiği ile ilgili güncelleme geldi bakalım olmaya devam edicekmi ?

enterneoll

enterneoll

Üye
Çok ilginç birde wp'ye stabil derler demekki o kadarda stabil değil

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bendede hiç sorun yok. Henüz amber yüklemedim ama, aldığım günden beri ekran yada dokunmatik sorunum hiç olmadı. (L920)

gizliözneee

Üye
Çok ilginç birde wp'ye stabil derler demekki o kadarda stabil değil
ben foruma kaydolalı çok olmadı ama cidden bakıyorum da her mesajın wp yi yada nokia yı karalamakla geçiyor, illa kendini tatmin etmek istiyorsan nefretini kus bi kereden hatta onu da sabit konu yapalım başlık açıp ;)

Üst Alt