ponçikEnişte Üye 820 için ne kadar faydası olacak şüpheliyim? ama sabırla ve merakla biz de bekliyoruz
OnurYurdakul Üye Akhtoher' Alıntı: iyiymiş bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Senin Beklemene Gerek Yok abi daha ne kadar iyi olsun
Akhtoher' Alıntı: iyiymiş bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Senin Beklemene Gerek Yok abi daha ne kadar iyi olsun
Akhtoher Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Senin Beklemene Gerek Yok abi daha ne kadar iyi olsun Genişletmek için tıkla ... Var var kardeşim beyaz dengesi çekim sonrası bozabilme, bir iki ayar lazımdı saten black iyi olacak ben emekli olmadan gelirse tabi
Onur Yurdakul' Alıntı: Senin Beklemene Gerek Yok abi daha ne kadar iyi olsun Genişletmek için tıkla ... Var var kardeşim beyaz dengesi çekim sonrası bozabilme, bir iki ayar lazımdı saten black iyi olacak ben emekli olmadan gelirse tabi
OnurYurdakul Üye Akhtoher' Alıntı: Var var kardeşim beyaz dengesi çekim sonrası bozabilme, bir iki ayar lazımdı saten black iyi olacak ben emekli olmadan gelirse tabi Genişletmek için tıkla ... Ben Onu Çözdüm Ayarlardan Düzenle Diyoruz Beyaz Dengesini Düzenliyo PC dede Aynı Gözüküiy
Akhtoher' Alıntı: Var var kardeşim beyaz dengesi çekim sonrası bozabilme, bir iki ayar lazımdı saten black iyi olacak ben emekli olmadan gelirse tabi Genişletmek için tıkla ... Ben Onu Çözdüm Ayarlardan Düzenle Diyoruz Beyaz Dengesini Düzenliyo PC dede Aynı Gözüküiy
Akhtoher Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Ben Onu Çözdüm Ayarlardan Düzenle Diyoruz Beyaz Dengesini Düzenliyo PC dede Aynı Gözüküiy Genişletmek için tıkla ... Ayarların neresinden düzenle diyorsun anlamadım ?
Onur Yurdakul' Alıntı: Ben Onu Çözdüm Ayarlardan Düzenle Diyoruz Beyaz Dengesini Düzenliyo PC dede Aynı Gözüküiy Genişletmek için tıkla ... Ayarların neresinden düzenle diyorsun anlamadım ?
4MaGuS Üye Akhtoher' Alıntı: Ayarların neresinden düzenle diyorsun anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... renk ayarlarını bulmuştur arkadaş oda ekranın rengini ayarlıyorsunuz aslında oda önemlide
Akhtoher' Alıntı: Ayarların neresinden düzenle diyorsun anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... renk ayarlarını bulmuştur arkadaş oda ekranın rengini ayarlıyorsunuz aslında oda önemlide
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Konuya "Amber" ve "Black" güncellemelerinin video çekim karşılaştırması eklenmiştir.
OttomaN TigeR Üye Hakikaten ciddi bir iyileştirme söz konusu. Video için teşekkürler Özgür. Son düzenleme: 30 Ara 2013