Amazon.com ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Amazon.com ?
Arkadaşlar Amazon'dan Ipod Touch 4.nesil alacağım. Amazon güvenilir fakat Türkiye'ye gelmesi konusunda tereddütlerim var. Nasıl olacak bu iş? Alanlar var mı daha önceden,bilgi verebilirler mi?

queLoxes

Üye
Arkadaşım şimdi ordan türkiyeye kargo bedava fakat 70 dolar yada 70 tl ye kadar tam hatırlamıyorum orasını o 70 dolar(tl de olabilir ) sınırını aşarsa ayıptır söylemesi sana gümrükte çok pis kitliyolar öyle böyle değil yani .

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Hadi yaa. :D Türkiye'de de pahalı ya. Burda 450 Tl Amazonda 350 filan. :(

queLoxes

Üye
kardeşim 4.nesil ne anlama geliyor :D

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Derecelendirme sistemi. :D Apple böyle isimlendiriyor. 3.nesil, 2.nesil filan. Son çıkan 4. Nesil işte. Haziranda da 5. Nesil çıkacak. :D

queLoxes

Üye
iphone 4 ?

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
4. Nesil. :D Ama ben Ipod Touch istiyorum ya.. :(

queLoxes

Üye
valla işde benimde akrabalar getircek öyle yani :D

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Keşke bendede akraba olsa. Yok ki hiç. Olsa zaten direkt Iphone ile geziyor olurdum. :D

queLoxes

Üye
akraba var para yok işde :D

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
7 nesil devam eder bunlar :D:D Dostum amazon güvenilir site ama, kargoda ürünün zarar görme ihtimali söz konusu.Bunuda göz önünde bulundur.Uzun mesafeden geliyor ve bazen kargocular yastık yorgan gibi fırlatıyor kargoları.Bi tanıdığımın başına geldi.Ve karşı taraf hiç bi şekilde olaydan sorumlu olmuyor.Muhatabın kargo firması oluyor.Ama o da mahkeme cart curt uzun mesele

61semih

61semih

Üye
ınternette arastır yurd dısından alınmalarda cok sıkıntı oluyor ozellıkle gumrukte cook sıkıntı oluyor encokta telefonlarda sıkıntı oluyormus bence rıske gırmeye degmez.bende bıraralar dusundum arastırınca vazgectım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt