bemi yok hiç kursa gitmedim yada herhangi birinden öğrenmedim.tamamen benim bilgilerim.hocalarım kursa git kendini çok iyi geliştirirsin falan diyor ama ben kendi yağında kavrulmak istiyorum.yani özgün biri
tek çizgi kullanmamalısın (: çoğu resminde tek çizgi var yani tek çizgiden kastettiğim bastırarak çizmişsin yazı yazar gibi. öyle yapma resim çizerken kağıtta bileğin oynasın ve elini serbest bırak sakın bastırma (: çizimin bittiğinde elinin yan kısmının simsiyah kaldığını göreceksin (:
inşallah geliştirirsin. teknik bilgin olmadığı halde iyi şeyler yapmaya çabalıyorsun gördüğüm kadarıyla. (:
başarılar.
Tek çizgi kullanmamalısın gibi bir şart olamaz.
Bu kişinin tarzı ile alakalıdır.
Teknik bilgileri aldıktan sonra kendi çizgini o yönde belirlersin.
Koyu gölge kullanmak ta acemilik değildir...
Neyse...
Çalışmalar güzel olmuş Ebru.
Bu konu üzerine biraz daha yoğunlaşabilirsin.
Kursa gitmekten çekinme.Orada senden kat kat iyiler olabilir ama başladıklarında senden iyi değillerdi unutma
Kimseye söylememeni gerektirecek kadar kötü de değil bu kadar çekingen olma
Kursa gitmekten çekinme.Orada senden kat kat iyiler olabilir ama başladıklarında senden iyi değillerdi unutma
AĞZINDAN BAL DAMLIYOR İNŞAALLAH BU YAZ BAŞLİCAM
bende çok beğendim çizimlerini ama tek göz çalışması yapmanı pek tavsiye etmem sebebini sorma...
ben de kalsın
--------------- Ekleme ---------------
bağlantımın sıkıntısından resimlerin tamamını görememiştim...
şimdi daha iyi
anlayamadığım ne bu karamsarlık...
sırf insan olduğu için birşeyler yapabilen birinin daha bir sevinçli neşeli
hayat dolu derler ya öyle olması gerekmez mi?
diye birşeyler geçiyor aklımdan ama bilmiyorum yani...
bende çok beğendim çizimlerini ama tek göz çalışması yapmanı pek tavsiye etmem sebebini sorma...
ben de kalsın
--------------- Ekleme ---------------
bağlantımın sıkıntısından resimlerin tamamını görememiştim...
şimdi daha iyi
anlayamadığım ne bu karamsarlık...
sırf insan olduğu için birşeyler yapabilen birinin daha bir sevinçli neşeli
hayat dolu derler ya öyle olması gerekmez mi?
diye birşeyler geçiyor aklımdan ama bilmiyorum yani...
sen bunlara amatör dıyerek kendının profesyonel bır sanatkar oldugunu kabul edıyosun zaten sonra gelmıs burda kotu oldugumu yuzume vurmayın dıosun bıde ayıp ayıp....