amatör çizimlerimden birkaçı :(

çok güzeller ebuş devamını bekleriz

aLone

Üye
sen bunlara çirkin diyosan çok güzel çizmişin güzel bi yeteneğin var

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
becerememki ...kursa gidip işi bi kapiyim hepinizi çizerim

Aziz™

Üye
öncelikle belirtmek istiyorumki çizimlerin hiçte fena değil sen sadece bir usta elinden geçmelisinki daha biçilip budanması gereken bir çalılık gibisin deyim yerindeysebende resim çiziyorum ve çizimlerimi bizim lisedeki resim hocası sergiye koydu hatta kardeşimin karakalem çalışmasını yapmıştım yanınada resmini yaptığım vesikalık resmini koymuştum ama sabah gittiğimde resmini çalmışlar

becerememki ...kursa gidip işi bi kapiyim hepinizi çizerim

beni çizme

yazık olmuş emeklerine

Aziz™

Üye
sağlık olsun ne yapalım gerçi kardeşim yakışıklı biridir bana çekmişkızlar çalmıştır

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi

tamaaaam işte hocamı buldum

Aziz™

Üye
bir ara çizdiğim resimleri ekleyeyim gör

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ebru Kardeşim , Tek Kelimeyle Mükemmel .. Tamamen Allah Vergisi Bir Yetenek . Helal Olsun

Praetor

Emekli Yönetici
Ellerine sağlık

eyup007

Üye
Çok güzel

Yalnız kömür füzeni bazı yerlerde biraz daha baskın kullanman gerek diye düşünüyorum fakat genele bakınca güzel çizimler + temzi çalışılmış..

Devamınıda bekleriz

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;2279100' Alıntı:
bir ara çizdiğim resimleri ekleyeyim gör

4444 gözle bekliyo olucam

--------------- Ekleme ---------------

Ebru Kardeşim , Tek Kelimeyle Mükemmel .. Tamamen Allah Vergisi Bir Yetenek . Helal Olsun

çok çok çok teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

Çok güzel

Yalnız kömür füzeni bazı yerlerde biraz daha baskın kullanman gerek diye düşünüyorum fakat genele bakınca güzel çizimler + temzi çalışılmış..

Devamınıda bekleriz

belliki sende anlıyosun bu işlerden ama kömür füze mi ney onu hiç duymadım ama anladığım kadarıyla koyu renk yani gölgelerin en koyusu ??

Aziz™

Üye
kömür füzesi dediği resimleri çizdiğin kalem anlamına geliyor
resimle aram çok iyidir.o yüzden her zaman gölgeleri fazlaca koyulaştırmak acemilikten başka birşey değildir.bunu ancak resim çizenin o anki durumunda yapması gerekir.mesela benim resimlerimde gölgelendirme o kadarda koyu değildirki zaten aşırı koyu olursa artık ona gölge diyemezsin tamamen karanlık birşey ortaya çıkar

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi

hepsini bildiğin uçlu kalemle çizdim 1 adet uçlu kalem 1 adet silgi birde kağıt malz. bundan ibaret insallah bi hocam olucak resim içinde ayrı kalemmler kağıtlar özel silgiler havalarda uçuşucak daha özenli çalışmalar çıkıcak diye hayal ediyorum şimdilik ve inşaallah hayal ettiklerimi yaşamakla meşgul olucam ... bu arada sende bayaa bilgilisin bu konularda hiç kursa filan gittinmi bakiyim