Amacımız 2009 Avrupa Şampiyonası...

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Amacımız 2009 Avrupa Şampiyonası...
Polonya'da düzenlenecek 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi eylül ayında eleme grubunda mücadele edecek (A) Milli Erkek Basketbol Takımı'nda, menajer Harun Erdenay, takım olarak amaçlarının elemeleri geçerek Avrupa Şampiyonası'na katılmak olduğunu söyledi.

Erdenay, milli takımın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaptığı antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Çalışmaların 2. etabındayız. Tempomuz her geçen gün artıyor. Amacımız elemelere kadar iyi hazırlanarak, 2009 Avrupa Şampiyonası'na katılmak'' dedi.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Erdenay, ''Bir kaç sakat oyuncumuz dışında takımda bir problem yok. Ömer Aşık ve Oğuz Savaş'ın iyileşmeleri biraz uzun sürecek. Semih'in ayak bileğinde bir ödemi var. Fakat 2-3 gün içinde takımla birlikte çalışmalara katılacağını düşünüyoruz. Ender'in ise yumurtalık bölgesinde darbeden dolayı bir kanaması mevcut. Onunda bir kaç gün sonra aramıza döneceğini tahmin ediyoruz'' diye konuştu.

Milli takımın çalışmalarını yarında İstanbul'da sürdürdükten sonra cuma günü Makedonya'da katılacakları turnuva için bu ülkeye gideceklerini ifade eden Erdenay, şunları söyledi:

''Yarını tek çalışma yaparak geçireceğiz. Cuma günü de Makedonya'ya gideceğiz. Oradaki turnuvada daha önceki hazırlık maçlarında oynadığımız ABD, Litvanya ve Sırbistan'a göre daha zayıf ekiplerle karşılaşacağız. Performansımız giderek yükseliyor. İnşallah oradan galibiyetlerle döneriz.''

-''SON MAÇA BIRAKMAMALIYIZ''-

Harun Erdenay, Avrupa Şampiyonası eleme gruplarında en güçlü rakiplerinin Fransa olduğunu ve son
maçlarını Fransa ile deplasmanda oynayacaklarını hatırlatarak, ''İşi o maça bırakmamalıyız'' dedi.

Fransa maçına kadar 5 tane maç yapacaklarını ifade eden Erdenay, ''O maça kadar 5 tane maç yapacağız. O 5 maçı kazanarak 2009 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantilemiş olarak Fransa deplasmanına gitmek istiyoruz'' diye konuştu.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
sağol
 

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
194
Baydırman
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
255
Baydırman
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
349
jojo_va


Üst Alt