cres557
Üye
-
Konu Sahibi
-
ps 2 oynamışlıgın varsa aynı hazzı vereceginden emin olabilirsin.ben kendimde kullanıyorum,gta vice city olsun liberty city olsun playstationunkiyle aynı.god of var falan da var.hatta ve hatta oldu ki psp oyunlarının hepsini bitirdin diyelim(ki sürekli yeni oyun çıkar böyle birşey zor olur) emulatorlar var.emulatorlar sayesinde ateri,gameboy,playstation 1 vs.. oyunlarını oynayabilirsin.ekran ufak gelirse tvye baglayıp oynayabilirsin.bence memnun kalırsın.istersen bi teknoloji magazasında kullan,dene.peki gerçekten oyun oynamak çok zewklimi?yani werdğmz parann karşlğni alablrmyz?belli başlı oyunlar war sanrm?(god of war,ghost rider,nfs?)
evet o anakart yanma olayı dogrudur.ama yanlış birşey olursa yanar.mesela yanlış versiyonun kırması atılırsa yanar.sen aldıktan sonra kırılmamışsa korsan oyun satan bi yerden kırdır.birde bazı yerler var hazır kırılmış halde satıyor.benim aldıgım psp hazır kırıktı hiç ugraşmamıştım aldıgım gibi oynamaya başladım.o şekilde de bakabilirsin.ama kırma işlemide zor degil aslında.benim arkadaş psp go almıştı,çocuk aldıgı gibi versiyon yükseltmiş o yüzden bi 6 ay falan oyun oynayamamıştı.sonra kırma çıktı,gittik fiyat soralım diye adam yeni çıktıgı için tuzlu olur dedi.bizde internetten araştıra araştıra kendimiz yaptık.hç ps dahi oynamadm blgsayar oyunlarnn daha zewkli oldğnu duşundm hepbeni korktan forumda ufak bi araştrma yaptm.hack,wersyon kırdrma olaynda anakart yanma riski warmış( sz psp ciler brick dyordunuz sanrm :P) .bu gbi bi durum oldu ya bze denk geldi o zaman 400tl çope gdyo yani?bd en iyi model 3004 dğlmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?