Amacim sadece psp hakkinda bılgi edinmek:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
Amacim sadece psp hakkinda bılgi edinmek:)
Arkadaşlar herkeze merhaba oncelikle.Ben böyle oyun konsollarına çok merakliyımdır ama maddi yani bıraz tuzlu olduğu için uzak durmuşmdr hep.bu sene gata yı kazandım ve okurkende bir yandan psp almaya karar werdim:) n gage oyun konsolum war bilen bilir:) ama malum hep yaşlandı hemde psp yerini tutmaz:) neyse fazla konuştum kusura bakmayın:) sizlerden istediğim bu psp 3004 slim psp lerin en iyisi sanırım.aldığımda nasıl hackleyeceğim? Oyunlarını nasıl yükleyeceğim.pil ömrü hemen kısalrmı?alet çok hassasmıdır? Bide versiyon yükseltince kırılnası için bekleniyormuş falan.bana bildiklerinizi anlatırsanız çok mutlu edersiniz hepinize şimdiden teşekkürler saygılar;)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aldıgında korsan oyun satan bir yerde kırdırabilirsin.kırdırdıktan sonra versiyon güncellemesi yapma,çünkü kırma işlemi uçar.oyunları yüklemek çok basit,hafıza kartında 2 tane klasör oluyor,birisi ps 1 den dönüştürülmüş vs... oyunların oldugu klasör birisi de orjinal psp oyunlarının oldugu klasör.pil ömrü kullanmana baglı çok oyun oynarsan 5-6 saatte bitebilir.alet hassas degil ama mümkün oldugunca temiz kullanmaya bak.mesela ilk aldıgın gün bi tane 16 lık ya da varsa 32 lik bir hafıza kartı al,bir kere tak bir daha çıkarma.çünkü sürekli çıkar tak yapa yapa kart girişi bozulabilir.ekrana çizilmesin diye bir film çektir.mümkünse psp çantası gibi bir aksesuar var onunla taşı.oyunları kendin indiripde atabilirsin,korsan oyun satan yerlerde de attırabilirsin...

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
peki gerçekten oyun oynamak çok zewklimi?yani werdğmz parann karşlğni alablrmyz?belli başlı oyunlar war sanrm?(god of war,ghost rider,nfs?)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peki gerçekten oyun oynamak çok zewklimi?yani werdğmz parann karşlğni alablrmyz?belli başlı oyunlar war sanrm?(god of war,ghost rider,nfs?)
ps 2 oynamışlıgın varsa aynı hazzı vereceginden emin olabilirsin.ben kendimde kullanıyorum,gta vice city olsun liberty city olsun playstationunkiyle aynı.god of var falan da var.hatta ve hatta oldu ki psp oyunlarının hepsini bitirdin diyelim(ki sürekli yeni oyun çıkar böyle birşey zor olur) emulatorlar var.emulatorlar sayesinde ateri,gameboy,playstation 1 vs.. oyunlarını oynayabilirsin.ekran ufak gelirse tvye baglayıp oynayabilirsin.bence memnun kalırsın.istersen bi teknoloji magazasında kullan,dene.

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
hç ps dahi oynamadm blgsayar oyunlarnn daha zewkli oldğnu duşundm hep:) beni korktan forumda ufak bi araştrma yaptm.hack,wersyon kırdrma olaynda anakart yanma riski warmış( sz psp ciler brick dyordunuz sanrm :P) .bu gbi bi durum oldu ya bze denk geldi o zaman 400tl çope gdyo yani?bd en iyi model 3004 dğlmi?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hç ps dahi oynamadm blgsayar oyunlarnn daha zewkli oldğnu duşundm hep:) beni korktan forumda ufak bi araştrma yaptm.hack,wersyon kırdrma olaynda anakart yanma riski warmış( sz psp ciler brick dyordunuz sanrm :P) .bu gbi bi durum oldu ya bze denk geldi o zaman 400tl çope gdyo yani?bd en iyi model 3004 dğlmi?
evet o anakart yanma olayı dogrudur.ama yanlış birşey olursa yanar.mesela yanlış versiyonun kırması atılırsa yanar.sen aldıktan sonra kırılmamışsa korsan oyun satan bi yerden kırdır.birde bazı yerler var hazır kırılmış halde satıyor.benim aldıgım psp hazır kırıktı hiç ugraşmamıştım aldıgım gibi oynamaya başladım.o şekilde de bakabilirsin.ama kırma işlemide zor degil aslında.benim arkadaş psp go almıştı,çocuk aldıgı gibi versiyon yükseltmiş o yüzden bi 6 ay falan oyun oynayamamıştı.sonra kırma çıktı,gittik fiyat soralım diye adam yeni çıktıgı için tuzlu olur dedi.bizde internetten araştıra araştıra kendimiz yaptık.

mosseyes546

Üye
arkadaslar bi psp gecti elime 2001
ver.6.39 hafıza kartına oyun atsam
calısırmı calısmazsa nasıl hacklerim bi
el atalım arkadaslar simdilik umd
diskten pes 2011 oynuyorum ama
sıkıyor

USAForever

USAForever

Üye
:) çalışır becerirsen

Eykul

Eykul

Üye
Internetten psp oyunu nasil elde edebilirim, hafiza kartina koymak icin...? TSK

djcapris

Üye
arkadasim oncelikle merhaba istedigin oyunlari yazarsan sana yardimci olabilirim ve bilmiyorum bu forumda psp hack leme konulari legal mi degilmi eger legal ise psp kirilimi konusunda sunumlarimi sizlerle paylasabilirim suan 6,60 sanirim en yuzsek versiyon onun kirilimida mevcut hazirlanmis bi sekilde sunumu bekliyor :) 6,35 6,39 6,38 6,31 6,30 vs kirilma sorunu yoktur gidip disarida para vermenizi istemem saygilar..

yardim isteyenler özel mesaj yada mail atabilirler [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt