minoo Üye SAINT1' Alıntı: Ne tam anlayamadım yazılar gözükmüyor yaa bende. Alttaki Alttaki 1 saat kimseyle konuşma. Genişletmek için tıkla ... çatlarım yahu bunu yapabilecek birisi yapsın
SAINT1' Alıntı: Ne tam anlayamadım yazılar gözükmüyor yaa bende. Alttaki Alttaki 1 saat kimseyle konuşma. Genişletmek için tıkla ... çatlarım yahu bunu yapabilecek birisi yapsın
tragedie Emekli Yönetici Şuan bende bunu 3-4 gibi Yapabilirim alttaki pc nin bios pilini Çıkarıp tekrar yerine Tak
Revengeful Emekli Yönetici Offf benimki laptop ama... Neyse madem istedin Alttaki forumdaki en esprili üyeyi söylemeni istiyorum
Offf benimki laptop ama... Neyse madem istedin Alttaki forumdaki en esprili üyeyi söylemeni istiyorum
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: yaptım...ama inanmaz ki...güler... alttaki koş 2 bardak su iç yerime...soğuk olsunn... Genişletmek için tıkla ... hemen içiyorum
yasminoz' Alıntı: yaptım...ama inanmaz ki...güler... alttaki koş 2 bardak su iç yerime...soğuk olsunn... Genişletmek için tıkla ... hemen içiyorum
OğuzcanAbi Üye yasminoz' Alıntı: numaranı yaz buraya atiym.. alttaki; Tarkan ı getir bana konser versin... Genişletmek için tıkla ... nasıl nı-umaramı yazcam bide neyi atıcan
yasminoz' Alıntı: numaranı yaz buraya atiym.. alttaki; Tarkan ı getir bana konser versin... Genişletmek için tıkla ... nasıl nı-umaramı yazcam bide neyi atıcan