altın zincir kolye

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
altın zincir kolye
dostlar bir altın zincir kolyem var uzun zamandır vardı rengi sanki biraz gitmiş gibime geldi kuyumcularda altın suyumu ne varmış suyun içine batırıp çıkardıyorlarmış ne kadar ücret alırlar ?

• Beğen
Tepkiler: Dede

MrTech

MrTech

Üye
dostlar bir altın zincir kolyem var uzun zamandır vardı rengi sanki biraz gitmiş gibime geldi kuyumcularda altın suyumu ne varmış suyun içine batırıp çıkardıyorlarmış ne kadar ücret alırlar ?

Uzunluguna gore degisir abi

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
normal ya pek uzun deil

MrTech

MrTech

Üye
Abi o suyu degil kocak golda bi sor derim

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam kardeşim ilgilendiğin için sağol :sarıl:

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim ilgilendiğin için sağol :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: MrTech
kemiksesi

kemiksesi

Üye
altın kolyene iyi bakmalısın dostum bu inanılmaz derecede önemli , altın suyu çok pahalı değil merak etme

KayraBey

KayraBey

Üye
Kardeş altın takı erkeğe haram kılındı niye takıyorsun?

Ayrıca boynunda sapsarı bir kolye bence bir erkeğe kesinlikle yakışmayan birsey.Tabi zevkler ve renkler olayı :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş altın takı erkeğe haram kılındı niye takıyorsun?

Ayrıca boynunda sapsarı bir kolye bence bir erkeğe kesinlikle yakışmayan birsey.Tabi zevkler ve renkler olayı :)

Bilmiyordum Ahmet abi bunu. Zaten rengi gittiğinden beri takmıyordum ilerde maddi açıdan para eder diye saklarım artık

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye

Bilmiyordum Ahmet abi bunu. Zaten rengi gittiğinden beri takmıyordum ilerde maddi açıdan para eder diye saklarım artık

Benden söylemesi kardeş.seni severim bilirsin.uyarmak lazim en azından.isler güçler nasil gidiyor? Bu bölümde yetki istesem mi acaba sevdim buraları :hmmm

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Benden söylemesi kardeş.seni severim bilirsin.uyarmak lazim en azından.isler güçler nasil gidiyor? Bu bölümde yetki istesem mi acaba sevdim buraları :hmmm

buralar benden sorulur :sirit:

- - - Eklendi - - -

:d:

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bildirim kontrol lütfen moderatör bey :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Vay be :pro:

Üst Alt