Tavsiye Alternatif Navigasyon Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif Navigasyon Uygulaması
Beyler Nokia haritaları korkunç derecede berbat tamam yeri çok güzel buluyor ama çözünürlük çok kötü ve haritalar en az 3 sene öncesini gösteriyor çözüm var mı ? Alternatif ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ücretli navigasyon uygulamalarına bakın isterseniz. Co pilot iyidir. Tavsiye ederim.

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Yollar kocaman da etraf ağaçlar binalar yeni yapılar hiç bir şey çıkmıyor sileceğim orijinal uygulamaları

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Phone için "CoPilot GPS" uygulamasına göz atın Online navigasyon olarak: Yandex Navigasyon

Windows Phone için "Yandex.Navigasyon" uygulamasına göz atın

En iyilerinden biri olarak bu var birde.

Windows Phone için "Navitel" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Google maps indirdim çok güzel hiç bir sorunu yok memnunum şu anda

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Navitel ve Co pilot çok güzel ama paralı. Google ürünleri bende alerji yapıyor:) Bana uzak olsun.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8i baltalaması diyelim. Microsoft 10 numara Youtube uygulaması yaptı mağazadan kaldırttı. Google'un wp8 platformuna yönelik hangi uygulaması var ki doğru düzgün.
Microsoft ise android tarafına sağlam destek veriyor. Office, skype vs...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar Nokia haritalara güncelleme gelmemiş miydi? Son güncelleme ile benim hiç görünmeyen evim uydu haritasında artık görünür oldu.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu bugün sıfırladım. Haritaları daha yüklemedim. Yarın güncellerim.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Here uygulamaları çok geç açılıyor. Yandex ve Outdoor Navigation'u deneyebilirsiniz.

technocu1

Üye
Arkadaşlar bizim burada bir bakkal vardı fakat kapandı here maps de o bakkal gözüküyor aynı zamanda bir mcdonalds restoran vardı o da kapandı ancak Nokia maps de hala gözüküyor. Nokia maps e bu kapanan yerleri nasıl geri bildirim ile haber verebiliriz.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben Memnunum .

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nokia mapsdende Şikayet EdiyorsanızNe Deyim

luckysleven

luckysleven

Üye
Valla ben gecen gun here mapsin iki jipini etrafta dolanirken gordum demekki bir hareket var here maps tarafinda : ) ama bu calismalarin birakin tr capinda olmasini istanbul capinda bile detayli oldugunu sanmiyorum o yuzden fazla detay aramamak lazim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
google maps navi değil bilmediğim bir versiyorn çıktıyusa anlamam haberim yok
yandex nasıl iyi mi ne kadar iyi here den mesela here beni istediğim yere rahat götürüyor ama sorun var tabi arkadaşında dediği gibi uzun zamandır güncelleme yok düzgün uydu versiyonu kaç yış öncenin bende unuttum

jepaq

Üye
here maps'te ankara'da 3-4 sene önce açılan bir avm arattım.. hala boş bir arazi olarak gösteriyor..ben haritanın bu kadar eski olduğunu bilmiyordum..son güncellemesini de yaptım üstelik. sizde de böyle mi?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bizim Toki sitesi son güncelleme ile uydu haritasında görünür oldu. Geliştiriyorlar. Normal navigasyon haritası ise çok daha güncel. Telefonu ilk aldığımdan bu yana çok defa yenilendi ve ilk zamanlardan beri bizim Tokiyi ve yolları doğru şekilde gösteriyordu. Sadece uydu haritası geri kalıyor.
Navigasyon bazında eşimin telefonu ve benim telefonu aynı anda açtık. Eşimde Yandex i, bende Here drive kullandık. Aynı anda tarif ettiler ama, Yandex in sesli tarifi tam bir robot :D Eşim beğenmedi onun anlatma şeklini. Nokia'nın sesli anlatımı daha güzel tarif ediyor. İkisi de belirli yerlerde hatalar yanlışlar yaptılar. Ancak Yandex'in belirgin şekilde hataları çok daha fazla. Yine en sağlam tarifi Here Drive yaptı ve çok az hata ile (neredeyse yok sayılabilir) yaparak beni istediğim yere mutlaka çıkarıyor.
Not: Bu tespitlerim sadece İstanbul, İstanbul-Tokat, Tokatın ilçe ve köyleri içindedir. Diğer illeri ve yerleri bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia here maps uygulamasını android ve ios da sunmuş yada sunmaya başlayacakmış Turkcell bültende okudum Duydunuzmu sizinde yada gördünüz mü

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Satın alma olayı bittiğine göre bundan sonra haritalara da sıra gelir. Microsoft şöyle bir iç dış yapar diye düşünüyorum.

Üst Alt