Alt yazı geçiren program lazım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Alt yazı geçiren program lazım ...
Arkadaşlar telle uğraşmaktan oturup doğru dürüst ders çalışamıyorum ... Özellikle edebiyat için ... Şimdi aradığım program ttpod un şarkı sözlerini gösterirken ne olursa olsun sürekli ekranda olma özelliği gibi olmalı ... Amacım telde uğraşırken bi yandan alt yazıda geçen Yazar eser leri ezberlemek ... :) harbiden çok işime yarar yani ...

kol@j

kol@j

Üye
movie maker da yapılabiliyor

---------- Eklendi @ 12:47:04 ---------- Yazıldı @ 12:45:41 ----------

---------- Eklendi @ 12:48:02 ---------- Yazıldı @ 12:47:04 ----------

webci274

Üye
Python bir programı kendine göre düzenle.

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
movie maker da yapılabiliyor

---------- Eklendi @ 12:47:04 ---------- Yazıldı @ 12:45:41 ----------

---------- Eklendi @ 12:48:02 ---------- Yazıldı @ 12:47:04 ----------

Dostum çok saol da ... burası s60 v2 destek bölümü .. Ve yukarda yazmısim " telle " uğraşıyorum diye ... Dalga geçer gibi windows xp/win7 sistem program öneriyorsun .. :off:

---------- Eklendi @ 17:31:42 ---------- Yazıldı @ 17:29:43 ----------

Python bir programı kendine göre düzenle.

He çok kolaydıya o dediğinde :off:

kol@j

kol@j

Üye
symbian playerlar var
mobilden çikayım bakayım

femtv

Üye
kardes smart movi var

webci274

Üye
Ne kızıyorsun kardeşim bir sürü doküman paylaşıldı bu sitede. Bir baksan bir iki günde anlarsın az çok.
Hem sen ne istiyorsun ayrıntılı bir şekilde yazsana.

femtv

Üye
Ne kızıyorsun kardeşim bir sürü doküman paylaşıldı bu sitede. Bir baksan bir iki günde anlarsın az çok.
Hem sen ne istiyorsun ayrıntılı bir şekilde yazsana.

ama adama emir etmişsin. Güzel söyleme yolunu dene

webci274

Üye
Öneri şeklinde bir ifade idi. Bu kadar zamandır yazıyorum burada o tip bir üslubu kullanmadığımı anlamıştır mesajlarımı okuyan arkadaşlar.
Python konusuna gelince, herhangi bir programı ya da kod dosyasını kullanabilirsin kardeş. Örnek vereyim bir iki program telin ram durumunu ve şarj durumunu sürekli ekranda tutabiliyordu.
Yani şarj durumu belli aralıklarla(saniye de bilmem kaç defa) kontrol edilip ekrana çiziliyor.
Programdaki değeri kontrol eden fonksiyonu vs kaldırıp ekrana çıkan yazıyı kontrol eden fonksiyonu/sınıfı kendine göre düzenlemen gerekiyor.

Sen söylemeden ben söyleyeyim, sen programlama ile hiç uğraşmadın... Ben de uğraşmadım doğru dürüst kardeş ama al sana mantık. Mesele mantığını kavramak. Mantığını kavrarsan yaparsın belki, kim bilir.

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Öneri şeklinde bir ifade idi. Bu kadar zamandır yazıyorum burada o tip bir üslubu kullanmadığımı anlamıştır mesajlarımı okuyan arkadaşlar.
Python konusuna gelince, herhangi bir programı ya da kod dosyasını kullanabilirsin kardeş. Örnek vereyim bir iki program telin ram durumunu ve şarj durumunu sürekli ekranda tutabiliyordu.
Yani şarj durumu belli aralıklarla(saniye de bilmem kaç defa) kontrol edilip ekrana çiziliyor.
Programdaki değeri kontrol eden fonksiyonu vs kaldırıp ekrana çıkan yazıyı kontrol eden fonksiyonu/sınıfı kendine göre düzenlemen gerekiyor.

Sen söylemeden ben söyleyeyim, sen programlama ile hiç uğraşmadın... Ben de uğraşmadım doğru dürüst kardeş ama al sana mantık. Mesele mantığını kavramak. Mantığını kavrarsan yaparsın belki, kim bilir.

üslup olayına hiçbir zaman takılmam ... :) ... Sadece mantıksız konuşmalara sinirleniyorum ... Program yazma olayıda zor iş be kanka .. En azından şu an için beni aşar ... Yazada muhtemelen teli değiştiririm ... Pythonla işim olmaz yani o zaman ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt