alsammı acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

ümran

Üye
    Konu Sahibi
alsammı acaba ?
arkadaşlar bugün haber siteleri ve youtubede hep aynı reklam dönüp duruyor ,benimde uzun zamandır almak istediğm bi model var ,orjinalmi bunlar çok ucuz fiyatları site güvenilirmi acaba , marcafirst.com burda spor ayakkabılar

Mert

Mert

Üye
Google'a marcafirst.com yazdım. americafirst.com mu demek istedinize bağladı :D Hiç yorum yok internette. Daha güvenebileceğin sitelere bak bence.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Fiyat yönünden akıl karıştırıyor,50 küsür tl'ye nike,adidas vs ilk kez görüyorum genelde 3 rakamlılar olarak ödemişliğim var ürün bedelini.
Alt fiyatlarını görmedim zaten,birde cortez'in sert plastik tabanlı olanları varmıymış dedim

marist

marist

Üye
Yaw git bir ayakkabı mağazasına istediğini al neyin ne olmadığı bilmediğin şeye niye para verip riske giresin.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
vazgeçtım güvenemedim hem yeni açılmış site ama youtubede her videoda reklamı çıkıyodu nerden bu paralar belkide büyük şirketler

-efşan

-efşan

Üye
O ayakkabıların sahte olma ihtimali yüksek. Bu da demek olur ki ayak hastalığı riskiyatı da yüksek. Bulaşma derim Paşam.

SHS

SHS

Üye
ohhhooo sen ne diyon bizim burda beyaz kartal var hep aynı yerde tezgahı açıyo 30 tl orda :kro2:

• Beğen
Tepkiler: Mert

Üst Alt