Alper resmen fener..

Sponsorlu Bağlantılar

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Alper resmen fener..
Transfer sezonun ilk bombasını patlattı. Galatasaray'ın ile anlaşamaması sonrasında devreye giren , kırmızı-siyahlı ekibin ardından Alper Potuk ile de el sıkıştı.

Sarı-lacivertlilerin, 22 yaşındaki milli futbolcuyla beş yıllık sözleşme yaptığı öğrenildi.

2009 yılında 'da profesyonel olan Alper Potuk, özellikle 2012-13 sezonunda gösterdiği performansla İstanbul kulüplerinin transfer listesine ilk sıradan girmişti.

, Alper için 'a 6 milyon 250 bin avro peşin para ve Orhan Şam ile Henri Bienvenu'yü verecek.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yetenekleri ust duzeyde olan, son zamanlar da adindan sikca söz ettiren Alper hayirli ugurlu olsun. :)
Faydali olacagindan eminim...

• Beğen
Tepkiler: tToxic
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Umarım mehmet topuz gibi fos çıkmaz geldiği takımda on numara futbol oynayan adamlar büyük takıma gelince 2 top yapamıyorlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Mehmet Topuz fos çıkmadı ki ?
Geldiği ilk sene tüm lig maçında oynadı . 30 un falan 90 dakika oynadı hatta .
Diğer seneler de rahat 27 - 28 maça çıkmıştır .
Forma verildiğinde mücadele etmiştir her zaman . Mehmet Topuz yetenekleri sınırlı , mücadeleci bir oyuncu . O yönden de Fenerbahçe de ki kariyeri iyi gidiyor bana göre .

Alper çok farklı bir oyuncu . İnşallah başarılı olacak . :oke:

turbo200

Üye
dogru

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet topuza ne oldu bn onu anlamıyorum sakatlanmadan önce varmıydı problm sakatlandı maç eksiği var diye oynatmıyor hoca ne var bunda allah allh

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Eskişehir in hocası tam bir dönek adamlar konuşup anlaşıyo fenerbahçe nakit para önerince doğal olarak gözleri dönüyo ligden düşcekleri zaman necatiyi almak için az kapı çalmadı alper güzel oyuncu hayırlı olsun..

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Eskişehir in hocası tam bir dönek adamlar konuşup anlaşıyo fenerbahçe nakit para önerince doğal olarak gözleri dönüyo ligden düşcekleri zaman necatiyi almak için az kapı çalmadı alper güzel oyuncu hayırlı olsun..
Necati konusunda çok haklısın büyük babalık yAptınız ama para nakit olunca gözleri açıldı.

CABBAR

CABBAR

Üye
Hayırlı olsun vallaha sevindim bize gelmediğine.

tToxic

Üye
Takımımıza hayırlı olsun.

Üst Alt