Alpemix İndir

Sponsorlu Bağlantılar

adsliymis

Üye
    Konu Sahibi
Alpemix İndir
Dostlar merhaba bu gün sizlere aktif olarak kullandığım bir programı tanıtacağım bu programı tanıtmak bana gurur veriyor zira program Türk mühendisleri tarafından yapılmış ve geliştirilmekte.
Alpemix
Alpemix, uzaktan bağlantı ve uzaktan teknik destek verilmesi amacıyla üretilmiş teamviewer'a altarnatif bir Türk yazılımıdır. Teknopars Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü içerisinde programı geliştirmekte ve dünyaya pazarlamakta. Programın en önemli özelliklerinden biri çapraz platform(Cross-Platform) desteği olması yani platform windows cihazin android cihazı yönetebilmesi veya mac cihazın windowsu yönetebilmesi kısacası platformdan bağımsız işlemin gerçekleşmesi bu çok önemli bir özellik zira her platformda RDP desteği sağlıklı ve güvenli çalışmaya biliyor bu program ile o sorun ortadan kalkıyor program ücretsizdir fakat ticari amaçlarla kullanacaksanız satın almanız gerekiyor fiyatı çok pahalı sayılmaz yıllık kullanıcı başı 250 TL. Kullanıcı sayısı artıkça fiyatta azalıyor.
Ayrıca programı bu linkten indirebilirsiniz>>
 


ismailsevinc

ismailsevinc

Üye
bir müddet sonra lisans istemeye başlıyor. Ben önce teamwiever kullandım sonra alpemix, ancak şu anda anydesk kullanıyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
tamda lazımdı ama pc versiyonuneyse sağol :D
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt