Alonso, Renault'dan Vazgeçmiş Değil..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Alonso, Renault'dan Vazgeçmiş Değil..
Fernando Alonso, Renault takımının 2009 yılında göstereceği performansın üstünü çizmiş değil.



2009 yılında hangi takımda yarışacağı merak edilen İspanyol pilot, Renault takımının adaylar arasında olduğunu söylüyor.

"Şimdi, elimizden gelenin en fazlasını yapma zamanı. Eylül ve ekim aylarında gelecek yıl hakkında düşüneceğim ve en iyi seçenekleri gözden geçireceğim."

Renault hakkında konuşan Alonso, "İki yıl önce dünya şampiyonuydular ve bu süre içinde kazanan bir araç üretebildiklerini unutmak mümkün değil. Gelecek yıl yapılacak kural değişiklikleri ile hangi takımın hızlı hangisinin yavaş oalcağı şimdiden belli değil." dedi.

Alonso vereceği kararda gelecek dört yarışın önemli rol oynayacağını söylüyor. Honda takım patronu Ross Brawn hedeflerinin Alonso olduğunu söylemişti ancan Alonso Renault'da kalma ihtimalinin daha fazla olduğunu kabul ediyor.

Renault'da kalıp kalmayacağı soruldupunda İspanyol pilot, "Neden olmasın? Bunu göreceğiz. Markalar şampiyonasından Toyota ile dördüncülük mücadelesi veriyoruz ve dördüncülüğü elde etmek için elimizden geleni yapmanın tam zamanı. Bundan sonra, eylül ayından itibaren gelecek yıl için düşüneceğim."

"Önümüzdeki üç ya da dört yarışa konsantre olacağım çünkü bizim için onlar çok önemli." dedi.
Ayrıca İspanyol Marca gazetesi Fernando Alonso'nun Valensiya'daki yarış için İngiliz takımını simülasyon teknolojileri nedeniyle Ferrari'ye göre daha avantajlı gördüğünü yazdı.

Alonso, R28 içinse beşincilikle sekizincilik arasında bir pozisyonun gerçekçi bir beklenti olabileceğini söyledi.
 

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
2
Görüntüleme
932
Akıncı
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
337
Haydar
Emrgncy
Cevap
0
Görüntüleme
470
Emrgncy


Üst Alt