^Alonso Gibi Bir Pilotu Her Takım İster^

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Alonso Gibi Bir Pilotu Her Takım İster^
Honda'nın şefi Ross Brawn, adı Ferrari ile anılan iki kez dünya şampiyon Fernando Alonso'yu kendi takımında görmekten mutluluk duyacağını açıkladı.



Motorsport Aktuell'e konuşan Japon takımının şefi Ross Brawn, Formula 1'deki her ekibin Fernando Alonso gibi bir pilota sahip olmak istediğini belirterek, "Honda da farklı değil" dedi.

"Fernando çok iyi bir pilot. Onu aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız" diyen Brawn, Alonso ile ciddi şekilde görüşmelere başlamaları için İspanyol pilotla Ferrari arasındaki durumun netleşmesi gerektiğini vurguladı.

Brawn, "herkes gibi ben de onun hangi takıma gitmek istediğini biliyorum. Gerçekçi olmak gerekirse, öncelikle Ferrari'nin bu konuda ne yapacağını görmek zorundayız" dedi.

Honda'nın şefi, Alonso'nun Vodafone McLaren Mercedes'te geçirdiği gergin ve sorunlu sezonun, kendilerini düşündürmediğini sözlerine ekledi:

"Bu bizim için asla sorun olmaz. Alonso ile çalışan herkes ondan övgüyle söz ediyor. McLaren'de sıkıntılı bir yıl geçirdiği ortada ama Renault'dakiler ondan çok iyi bahsediyor."

Honda'nın yarış pilotları Jenson Button ve Rubens Barrichello'nun takımla olan sözleşmeleri 2008'in sonunda doluyor.
 

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
2
Görüntüleme
923
Akıncı
Onur Saka
Cevap
0
Görüntüleme
428
Onur Saka
Onur Saka
Cevap
0
Görüntüleme
457
Onur Saka


Üst Alt