alo paketler güncellendi ama yine çok pahalı gibi duruyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
alo paketler güncellendi ama yine çok pahalı gibi duruyor...
heryöne180 dk 29 tl
heryöen 360 dk 39 tl
super paket 500 dk heryöen akşam 9-sabah 9 trcllilerle bedava 59 tl...

--------------- Ekleme ---------------

mini biir kıyaslamada vfone ve avea çok daha hesaplı trclin sadece kamu 1200 ü ideal diğer tarafları çok kaliteli ama çok da pahalı...

haluk0618

Üye
trkcell ne beklenir di ki vfonede 20 tl 250 dk farka bak çok hem de çok pahalı...

ramsesgokhan

ramsesgokhan

Üye
neden ki? ben 12 senedır turkcell kullanıyorum eskıden cok paralar oduordum ama suan 5000dk turkcell 2000 dk heryone ye sadece 79 tl oduyorum ve cok memnunum baska hıc bı operatorde yok bu tarıfe

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
çok kullananlar için verilen rakamlarınız ideal ama 79 tl bugün birçok kişi için çok pahalı bir rakam trkcelin en büyük eksikliği az kullananlar için doğru düzgün tarifesinin olmayılşı...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bende memnunum, son 2.5 senedir konuşmaya kuruş ödemiyorum ve de çok konuşuyorum. Haftada 2 gün ve cayma bedelli.
Türkcellin en büyük 2 avantajı.
1.Diğerlerine oranla da çok çekmesi ve daha kaliteli olması
2. Diğerlerine oranla abone sayısı daha çok olması.
Benim rehberimde 2 tane vodafone var onlarda yedek kullanıyorlar. Sonuç bu.
Ben vodafone ve avea kullanmam. Kendimi düşündüğüm kadar beni arayanları da düşünüyorum.
Çok konuşmaları ilk terçih eden sevgilisi olanlardır ve asıl sorunda bunlardır. Sevgilisi olan ve onla ilgilenen kişinin geliri çok olmaz . Bu masrafı karşılayamaz ve dolayısı ile sorunlar başlar.
Diğer konuşan grup ise "ramsesgokhan" üyemiz gibi yüksek geliri olup çok konuşanlar. sonuçta onlara önemli değil. çünkü geliri güzeldir.

RepresentativE

RepresentativE

Üye
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
ona bakarsan heryöne 250 mi yoksa trclinki mi? hem yukarda trclin kalitesii denmiş ama bence artık kapsama yada kalite olarak çok fark kalmadı trclinde acilen avea yada vodafone gibi heryöne tarifeleri olmalı saygılarımla...

RepresentativE

RepresentativE

Üye
ona bakarsan heryöne 250 mi yoksa trclinki mi? hem yukarda trclin kalitesii denmiş ama bence artık kapsama yada kalite olarak çok fark kalmadı trclinde acilen avea yada vodafone gibi heryöne tarifeleri olmalı saygılarımla...

kaliteyi ucuza alamazsın solgun....:oke:

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
rakamlar ortada heryönede avea ve vodafone daha ucuz ama trcll daha kaliteli kabul lakin bu kalite biz kullanıcılar için çok ayırt edici sayılamaz bir örnek verecek olursak word exell internet kullanan sıradan bir kullanıcı için bilgisayarın i3 yada i5 olması ne kadar önemli? tıpkı gsm dünyası da öyle sıradan kullanıclar için trclin avea ve vodafoneden farkını görmek zor lakin teferruat servislerde farkıı var denebilir bugün vfone çekmesse paranız iade diyebiliyorsa kapsama sorunu yok demektir öyle köy öğretmeni reklamıyla olmuyo bu işler... saygılar...

SeRKaNCa16

Üye
cok pahalı olmasının sebebı acaba bız kullanıcılarmı kontor yuklemeyeceksın zarar etsınler :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt