Almeida neden karşı karşıya kaçırıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Almeida neden karşı karşıya kaçırıyor?

Beşiktaş’ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida önce Trabzonspor, sonra Kasımpaşa karşısında net gol pozisyonlarını değerlendirememesiyle ilgili açıklamada bulundu.
Beşiktaş’ın Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada bir gol kaydeden Hugo Almeida, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Portekizli golcü maçın ardından yaptığı ilk açıklamada, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok mücadele ettik. Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Takımda herkes birbirinin açığını kapattı. Bu anlamda alkışı hakettik diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
Sahadaki istekli performansını Holosko’nun asistinin ardından golle süsleyen Almeida, “Bugün kendi adıma iyi oynadığımı düşünüyorum. Takım adına oynuyoruz, herşey istediğimiz gibi gitti bugün. Holosko’ya bana yaptığı asist nedeniyle teşekkür ediyorum. Ben de ona pas verdim ama gol olmadı. Onu ve takım arkadaşlarımı gösterdiği performanstan dolayı tebrik ediyorum.”
Almeida son olarak Kasımpaşa karşısında tıpkı Trabzonspor karşılaşmasında olduğu gibi, “Trabzonspor maçında da aynı pozisyon oldu. Bu tip durumlarda bir köşe seçmeniz gerekiyor ve ben de iki seferdir yanlış köşe seçiyorum. ancak ben iyi oyunumun bu pozisyonu affettirdiğini düşünüyorum.” diyerek sözleriniş noktladı.
Kaynak: Sporx

haltie

haltie

Üye
Onları atsa çok daha iyi şuan iki rakipte bu tarz bir oyuncunun eksikliginı çekiyor

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Almeida Cok Iyi Bir Forvet .. Adamin Her Hava Topu Gol Oluyor .. Asiri Sert Sutlari Varr .. Bu Iki Mactir Sanssizlik .. Baska Birsey Degill ..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kapasite meselesi diyelim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt