Almanya'dan PKK yandaşlarına darbe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Almanya'dan PKK yandaşlarına darbe

[h=2]Almanya'da PKK yandaşlarına başkent Berlin'de gösteri yapmalarına izin verilmedi.[/h]
Berlin İdari Mahkemesi, gösteri yasağına gerekçe olarak, örgütü adına propaganda yapılmasını gösterdi.
Mahkeme kararında, "geçmişteki tecrübelerin, bu tür gösteriler sırasında Kürtlerin taleplerinin dile getirilmesi yerine örgütü adına propaganda yapıldığını gösterdiği" ifade edildi.
Berlin Eyaleti İçişleri Bakanı Ehrhart Körting, örgütlerine gösteri hakkı verilmemesi gerektiğini söyledi.

KAYNAK:

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Bence hikaye, basında çıkan PKKya darbelere inanmamız gerekse çoktan çökmüştü bu PKK. Aah devletim ah, kur artık şu ÖZEL BİRLİKLERİNİDE bitirin bu pislikleri. Esir almayacaksın kimseyi, teslim almayacaksın, pişmanlık falanda yok. Basacaksın mermiyi, çünkü o PKK dağa çıktığı an vatandaş olma hakkını kaybetmiştir!!!

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Bence hikaye, basında çıkan PKKya darbelere inanmamız gerekse çoktan çökmüştü bu PKK. Aah devletim ah, kur artık şu ÖZEL BİRLİKLERİNİDE bitirin bu pislikleri. Esir almayacaksın kimseyi, teslim almayacaksın, pişmanlık falanda yok. Basacaksın mermiyi, çünkü o PKK dağa çıktığı an vatandaş olma hakkını kaybetmiştir!!!

Katılıyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...