Almanyadan beyaz ıphone4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayalet114

hayalet114

Üye
    Konu Sahibi
Almanyadan beyaz ıphone4
s.a arkadaşlar bı arkadasın babası beyaz ıphone 4 getırmıs ama o paraya ıhtıyacı oldugu ıcın satmak ıstıyor daha tlfı ben gormedım baska bı arkadasım gormus sorun yok dıyor tlf antalyada ben ıstanbuldayım ışın ılgıncı tlfın fıyatına 500 demesı ne dersnız tlfnda gorunurde bı sorun yoksa almalımıyım??almanyadan gelmış dye unlock meselesı flan war mıdır??

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Kendisi kullanabiliosa yaptırmıştır kaydını diye düşünüyorum ondan sorun olmayabilir ama hiç kullanmadıysa pasaport lazım

hayalet114

hayalet114

Üye
    Konu Sahibi
Kendisi kullanabiliosa yaptırmıştır kaydını diye düşünüyorum ondan sorun olmayabilir ama hiç kullanmadıysa pasaport lazım

pasaportt olması zorunlu mu??baska bı yolu war mı??

hasolin

Üye
kardeş fiyatı 500tl ise dikkat et çinmalı taklittir alma

emreilhans

emreilhans

Üye
kardeşim orjinal olasına iyi dikkat et eğer orjinalse yakının birinden pasaport bulursun yoksa 152 tl ye çıkart bi tane 500 e ip4 alıyosun . eğer orjinal ise :oke::evet:

mihmander

Üye
ben hiçkimsenin İphone4 500 tl verecenini düşünemiyorum.
şaka biryana mp3 çalar olarak bile kullanılır. :)

çakma çinmalı olabilir.
en son almanyay gittiğimde gördüm
ordada vardı bu çakmalardan..
dikkat et..

fireman87

fireman87

Üye
500 lira gibi bi meblaya veriyosa sorun var demektir.. Çin malı olabilir.. Çünkü 2.el piyasasında bile pahalı iphone cihazlar..

Masha

Masha

Üye
Evet Iphone4 son zamanlarda çin malını iyice yaymış :) adamların çin malı telefonu bile pahalı yaa :)

technoshark

technoshark

Üye
Bence telefon çindir ! 500 tl dediğine göre.. Acili felan hikaye en dandik telefoncuya götürse en az 1000 tl alır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt