LG G2 Almanya Lollipop kurdum ama doğru mu yaptım?

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Almanya Lollipop kurdum ama doğru mu yaptım?
Arkadaşlar resimde gördüğünüz romu attım kitkatta da almanya kullanıyordum cihazım tayvan çıkışlı.
Sorum bu rom az indirilmiş acaba sorunu var mıdır? Bide 30a ve 30b arasındaki fark nedir?

Luck Star

Luck Star

Üye
Buradaki hiç bir rom sorunlu olmaz. Sitenin en üstünden Check New Firmware kısmından imei kontrolü ile cihazına uygun romu bulup yükleyebilirsin.

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki hiç bir rom sorunlu olmaz. Sitenin en üstünden Check New Firmware kısmından imei kontrolü ile cihazına uygun romu bulup yükleyebilirsin.
uygun rom tayvan 30a ama onda korece uygulamalar var sevemedim, 30a 30b 30c ne oluyor peki farklarını biliyor musunuz?

Luck Star

Luck Star

Üye
a ilk sürüm c son sürüm oluyor :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Kurmak sana kalmış. D sürüm çıkarsa son çıkan sürüm olur. Harf'in alfabedeki sırasına göre arttıkça sürüm ilerler.

aşikar53

aşikar53

Üye
Ben lg g3 aldım Imeili klonlu üzerinde 4.4.2 var ben nasil lolipop yuklerim ?

skylinegti

skylinegti

Üye
En son çıkan sürüm iyi olacak diye birşey yok.Bende mesela telefonuma almanya stock romu kurmuştum ama telefon kasmalara,şebeke sorunlarına ve şarjı çok yemeye başlayınca yine Türkiye romuna dönmüştüm...

hakfad

Üye
Arkadaşlar resimde gördüğünüz romu attım kitkatta da almanya kullanıyordum cihazım tayvan çıkışlı.
Sorum bu rom az indirilmiş acaba sorunu var mıdır? Bide 30a ve 30b arasındaki fark nedir?

Kardes su sitenin adresini atabilirmisin

Üst Alt