Almanya Beyaz Shov

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
Almanya Beyaz Shov
almanyadan yayınlanan beyaz shov u izledimiz mi ve sizce adamlar ne düşünecek bizimle ilgili? siz ne düşünüyorsunuz?

..::Riddick::..

Üye
Bizle ilgili düşünecek kötü bişey olmadı ne açıdan "ne düşünecek?" dedin tam anlamadım ama gayet hoş program oldu

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(madmann &#064; Dec 3 2005, 02&#58;15 AM) [post=220553]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
almanyadan yayınlanan beyaz shov u izledimiz mi ve sizce adamlar ne düşünecek bizimle ilgili? siz ne düşünüyorsunuz?
[/b][/quote]

ben izleyemedim, nolduki programda?

sambadisakkarit

Üye
Program adı üstünde Beyaz Şov. Yani Türkiye&#39;deki program gurbetçileri sevindirmek adına Almanya&#39;dan yayınlandı. Almanların bunu yorumlayacağını sanmıyorum.

keano

Üye
<div class='quotetop'>(madmann &#064; Dec 3 2005, 03&#58;15 AM) [post=220553]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
birader almanlarin biribizigozetliyor yarismasinda millet kamera onunde mokoko yapti bisey olmadi...ondan daha asagi bi seviyede bisey yaptigini zannetmiyorum beyaz&#39;in. ondan hicbisey dusunmezler bizim hakkimizda bence...
senin gozune bisey mi takildi programda nooldu? (ben izlemedim programi)

Üye
Hiçbişey olmadı da Arkadaş soruyu yanlış sordu sanırım ... Baya güzel programdı

sebofb090

sebofb090

Üye
bende izlemedim çok mu kötü birşey var

__Midas__

__Midas__

Üye
çok hoş ve eğlenceli bir program yaptı...

symbianboy

Üye
şu kısmı çok komikti adamlar bu masa düğmelrini vtr koymak için yapıyorlar biz daha farklı kullnıyoruz diyo abi bize 5 çay getir dedi koptum gülmekten o kısmı çok komiğime gitti

symbianboy

Üye
şu kısmı çok komikti adamlar bu masa düğmelrini vtr koymak için yapıyorlar biz daha farklı kullnıyoruz diyo abi bize 5 çay getir dedi koptum gülmekten o kısmı çok komiğime gitti

Caine

Caine

Üye
beyazit ne yapsa &#351;a&#351;mam ama ülkeyi kötü duruma dü&#351;ürecek &#351;eyleri yapmakdanda kaç&#305;n&#305;r. sonuçta orda türkleri temsil eden bir program yapm&#305;&#351;. çok severim ben onu yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt